Tehnologie si inovatie in cadrul workshop-ului integrat de proceduri estetice STB EXPERT DAY 2014

Saptamana trecuta, JW Marriott Grand Hotel a gazduit unul dintre cele mai asteptate evenimente in domeniul spa-ului medical, workshop-ul integrat STB EXPERT DAY 2014. Compania ce inglobeaza tot ce este mai modern si performant la ora actuala in categoria spa-ului medical a reunit in cadrul acestui workshop peste 100 de medici esteticieni romani, sub coordonarea stiintifica a prof. Dr. Ioan Nedelcu. Speakerii – medici esteticieni recunoscuti la nivel mondial de pe intregul mapamond – au oferit demonstratii practice si integrate asupra acelor mai moderne proceduri estetice cu o mare aplicabilitate de care pot profita largi categorii de pacienti, fiind deosebit de eficiente, dar si accesibile.

Mai mult decat un simplu congres medical, STB EXPERT DAY 2014 a fost special creat pentru medicii care doresc sa aplice informatiile teoretice prin demonstratii concrete ale celor mai noi proceduri estetice. Alaturi de medicii experti din strainatate, informatiile au fost structurate in trei workshop-uri de specialitate: PRP Tray Life (terapia Vampir), Dermapen (rejuvenare faciala) si Teosyal (acid hialuronic). Tehnologiile de ultima generatie, know how-ul si inovatiile spa-lui medical au fost reunite intr-un concept modern, integrat, de mare valoare stiintifica si in acelasi timp gratuit, coordonat de Prof. Dr. Ioan Nedelcu.

STB EXPERT DAY 2014 s-a dovedit a fi un concept unic, audienta fiind placut surprinsa de modul de prezentare interactiv prin care medicii esteticieni recunoscuti la nivel international si-au pus la dispozitie cunostintele si experienta intr-un mod practic.  Informatiile teoretice au fost demonstrate prin injectari filmate intr-o camera alaturata si prezentate in tandem (un medic injectand, iar altul explicand), toate acestea presarate cu sfaturi de business, astfel medicii din Romania sa poata integra mai multe tratamente pentru a maximiza rezultatele pacientilor lor. Mai mult decat atat, acestia au explicat cum fiecare client trebuie tratat in mod individual, iar in functie de necesitatile si dorintele acestuia, se recomanda setul de tratamente optime. Inovatiile in domeniul med-spa si experienta medicilor internationali au adus astfel un plus de valoare medicinii estetice din Romania, atat prin tratamentele de ultima generatie introduse pe piata, cat si prin informatiile cu o valoare stiintifica superioara datorita modului de prezentare interactiv.

„Suntem incantati ca am reusit sa „ridicam” extrem de rapid piata medico-estetica din Romania si va invitam sa va alaturati in demersul nostru catre dezvoltarea si impunerea conceptului de med-spa in piata romaneasca. Ne dorim ca incet, incet sa ne aliniem trendului international, unde liftingurile faciale si procedurile de intinerire chirurgicale scad cu peste 30%. La fel cum sanatatea si frumusetea presupun un anumit cost, la fel si procedurilor medico-estetice li se asocieaza un cost. Astfel, medicii romani au invatat astazi cum pot integra in activitatea curenta solutii practice, tehnici impecabile prin care sa vina in intampinarea nevoilor pacientilor”, explica reprezentantul SEE.TRY.BUY Company.

 

Proceduri med-spa revolutionare pentru Romania

“Ceea ce am vrut sa aducem diferit fata de congresele medicale unde sunt prezentate informatiile propriu-zise, sunt aceste workshop-uri in care medici cu renume demonstreaza cum se aplica corect tehnicile de injectare, modul in care trebuiesc utilizare corect aparatele, plus aportul informatiilor pur business, si anume cum poti construi un program accesibil pentru a raspunde atat nevoilor, cat si bugetului pacientului”, explica Prof. Dr. Ioan Nedelcu, coordonator stiintific al workshop-ului STB EXPERT DAY 2014.

Pentru a acoperi ariile med-spa-ului, participantii au trecut prin trei workshop-uri de invatare si aplicare, dupa cum urmeaza: Teosyal, cel mai pur acid hialuronic, solutia Laboratoarelor Teoxane Geneva pentru tratarea ridurilor la nivelul intregii fete, PRP Tray Life, in care au fost prezentate terapiile preferate de vedetele de la Hollywood si chiar de familia Obama si Dermapen, originalul dispozitiv de microneedling care nu lezeaza pielea.

Teosyal

Primul workshop din cadrul conferintei STB EXPERT DAY, a reunit doi dintre cei mai renumiti doctori esteticieni din Germania, Dr. Stefan Lipp si Dr. Wolgang Redka Swoboda, care au provocat participantii sa descopere tehnologii de top, prin trecerea de la simplele tratamente ale ridurilor la tratamente complexe, dedicate intregii fete. Teosyal este considerat a fi cel mai pur acid hialuronic, recunoscut pentru puritatea si concentratia sa 100% naturala, fiind realizat sub egida de calitate a laboratoarelor Teoxane din Geneva, Elvetia. Cele 7 formule diferite ale produsului Teosyal permit, printr-o simpla injectare, stergerea ridurilor fine si profunde, remodelarea fetei, redefinirea buzelor si rehidratarea pielii in profunzime.

PRP Tray Life

Al doilea workshop, TRAY LIFE, sustinut de Dr. Luca Vittozzi din Italia, a fost dedicat sistemului nou certificat pentru prepararea plasmei bogate in placheti. Cunoscuta si drept “terapia Vampir” deoarece se foloseste propria plasma a pacientului pentru a imbunatati textura pielii si pentru a estompa ridurile inestetice, redandu-i vitalitatea, stralucirea si naturaletea de alta data. Aceast tratament are efecte evidente in ceea ce priveste procesul de reintinerire si regenerare a pielii, dar si in atenuarea ridurilor.

Dermapen

In cadrul ultimului workshop, Dr. Hasan El Fakahany, din Egipt a prezentat modul de utilizare, dar si rezultatele Dermapen, primul dispozitiv de microneedling care nu lezeaza pielea, ideal pentru cicatrici de acnee, vergeturi, laxitate si riduri. Dispozitivul Dermapen are forma unui stilou care foloseste ace detasabile, de unica folosinta, ce redau pielii aspectul tanar si natural prin intepaturi simultane la diferite adancimi, cu senzatii dureroase minime.

***

Despre SEE.TRY.BUY Company

 

SEE.TRY.BUY Company este singura firma din dimeniul medicinii estetice din Romania pozitionata ca med-spa provider. Din portofoliul sau de produse fac parte si SCITON – cea  mai noua tehnologie laser in materie de epilare, rejuvenare faciala, ENDYMED – aparatul care aduce rezultate deosebite in tradarea unor leziuni multiple ale tenului, ridurilor, cicatricilor, semnelor acneice, imbunatateste textura pielii si porii dilatati, si peeling si laserul CANDELA pentru epilare definitiva, LIPOCRYO – aparatul ce reuseste sa inlocuiasca „liposuctia” cu criolipoliza – tehnica de inghetare ce actioaneaza asupra adipocitelor si remodeleaza corpul in totala siguranta. Printre alte consumabile si aparate distribuite de See.Try.Buy Company se numara: gama de acid hialuronic Teosyal, Dermapen, implanturi mamare Sebbin etc. Pentru mai multe informatii accesati www.seetrybuy.ro  Colaj

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.