Tavanul fals, inovatia de redecorare pentru avangardisti

De foarte multe ori la nivelul unei locuinte se identifica diferite zgomote, mai ales daca locuiti intr-un bloc de locatari, situatie care va poate perturba o anumita activitate de ordin casnic la un moment dat.

In extensie, diferite cablaje sau dupa caz alte structuri de legatura pot reprezenta un inconvenient in obtinerea unui design ambiental specific, motiv pentru care un tavan fals este o modalitate preferata de oamenii moderni ai zilelor noastre.

Care este rolul unui tavan fals si cum poate fi el atasat cu usurinta intr-o locuinta?

tavan extensibil 3d

Fiind un element suportiv al structurii initiale, tavanul fals se poate monta cu usurinta, nefiind nevoie de stricaciuni, modificari, situatii care ar ridica atat praful din locuinta, sau ar putea creea chiar si alte pagube.

Un tavan fals este construit din mai multe tipuri de placaje, ale caror materiale pot conlucra pentru a obtine o reducere a acusticii din mediul in care activati sau dupa caz pentru a camufla diferite tevi de legatura ale unor instalatii.

In prezent, multe companii prefera atasarea unui tavan fals deoarece acesta ajuta si sustine activitatea unor instalatii de aer conditionat sau alte tipuri de electrocasnice care pot propune atat un voltaj ridicat cat si un circuit integrat.

Tavanul fals creeaza iluzia apropierii de sol

Fiind o forma suspendata de acoperis, tavanul fals nu este montat la inaltimi considerabile, asa cum este cazul structurii de baza, situatie in care acesta s-ar percepe cu ochiul liber foarte aproape de inaltimea la care activam zilnic.

Altfel spus, acesta poate creea efecte ambientale specifice, mai ales ca este disponibil intr-o varietate foarte mare de modele si texturi.

Cele mai apreciate tavane false sunt cele tip lambriu, catedrala sau cele care pot emana efecte translucide.

Pentru a obtine un design aparte, se pot solicita la cerere si placi de tavan fals care sa creeze impresia unui fundal de tip metalic, o caracteristica cu totul si cu totul speciala cand vine vorba de asemenea structuri.

In prezent se pot deosebi tavane false chiar si pentru sedintele de afaceri

Daca activati intr-o firma de scouting sau retail, de departe o intalnire cu partenerii de afaceri intr-o atmosfera selecta va fi de departe cheia prosperitatii.

Aveti posibilitatea in prezent sa accesati tavane false construite din fibra sticlata sau tridimensionale pentru a creea efecte de lunga durata.

Operatiunile de mentenanta si inlaturare pot fi executate usor

Fiind o structura artificiala, aceasta necesita intretinere specifica o data  la cateva luni.  Pentru a va asigura ca mobilierul din jur nu va avea de suferit si nu va retine praful este necesar acoperirea sa cu diverse celofane, panze sau alte obiecte care sa-l retina.

Acum este necesar si sa va ganditi la sanatatea dumneavoastra, drept pentru care o pereche de ochelari pentru protectie si un echipament specific, precum manusile de unica folosinta sau o masca de praf ar fi de bun augur in peisaj.

Pentru a nu retine praful este necesar sa igienizati fie cu aspiratorul, fie cu o carpa speciala pentru a indeparta chiar si cele mai fine particule de praf.

Trebuie sa fiti atenti la aceasta operatiune, caci necesita intrebuintare, deoarece acestea trebuie igienizate aplicand doar intr-un anumit sens.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.