Tavanul fals ideal pentru casa ta

In ziua de azi, multe persoane au in vedere toate beneficiile pe care un tavan fals de la VIPcasa le poate aduce, de aceea ar fi indicat sa va orientati catre un astfel de tavan de calitate. VIPcasa va pune la dispozitie niste produse ideale, care vor veni in intampinarea tuturor nevoilor voastre. Veti constata ca veti lua o decizie foarte buna alegand un tavan de cea mai buna calitate.

Lucruri de stiut

VIPcasa va ofera o solutie foarte buna de amenajare a locuintei, aceasta solutie potrivindu-se perfect cu toate incaperile, dar si cu orice tip de design interior, un tavan fals fiind alegerea cea mai buna. Un astfel de tavan va va oferi o multime de posibilitati ideale astfel incat sa reusiti sa va bucurati de diverse concepte de design pe care aceasta firma le pune la dispozitia voastra. Folosind un tavan fals, se vor putea realiza o multime de forme geometrice pe baza carcaselor pregatite in prealabil. Veti putea alege intre diverse forme geometrice concave si convexe, aceste forme fiind pe placul vostru. Daca este sa vorbim despre tavanele din rigips, ele sunt limitate la suprafete plane datorita elementelor constructive.

tavan fals

Un alt avantaj al unui tavan extensibil este ca acesta nu se va denivela si nici nu se va fisura in timp, el fiind alegerea cea mai buna pentru orice persoana. Din punctul de vedere al curateniei, aceste tavane false vor necesita doar o stergere a suprafetei lor folosind o laveta umeda, iar in zonele mai murdare se va putea spala cu solutie de spalat geamuri, astfel incat sa se indeparteze murdaria. Tavanele din rigips se vopsesc mult mai greu, ele fisurandu-se in timp. Odata la 2-4 ani, va fi necesara o remediere a zonelor afectate.

Alte aspecte importante

Tavanele false sunt avantajoase si datorita faptului ca va protejeaza locuinta impotriva inundatiilor vecinilor. Acest tavan poate acumula o cantitate foarte mare de apa, el demontandu-se usor prin declipsare, astfel incat apa sa poata fi eliminata fara probleme. Dupa declipsare, tavanul va trebui sa se remonteze la loc, astfel incat sa se poata evita pagubele importante pe care le produce de obicei o inundatie. Nu veti mai avea de-a face cu problema parchetului umflat, tapetelor distruse sau a electrocasnicelor defecte.

In timpul montajului, nu se va produce nici un fel de mizerie si nu veti avea nevoie sa evacuati mobila dintr-o anumita incapere. Executia unui tavan din rigips presupune mai multa mizerie, de multe ori necesitand chiar o evacuare completa a locuintei. Daca vorbim despre timpul de montaj, acesta va fi unul foarte redus. Montajul unui astfel de tavan se va executa intr-un timp scurt. Veti vedea astfel ca intr-o camera de 20 m.p se va putea amenaja un tavan chiar si intr-o jumatate de zi, in timp ce pentru un tavan din rigips montat pe aceeasi suprafata va fi nevoie de 3-4 zile. Veti avea la indemana si o paleta intreaga de culori, dar si de texturi dintre care sa alegeti, astfel incat sa va bucurati mereu de un tavan realizat asa cum va doriti.

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.