Tavanele false o necesitate pentru amenajarea spatiului tau

Despre tavane false s-a scris in decursul timpului pe site-uri de specialitate dar nu suficient si aceasta pentru ca tavanele false sunt foarte versatile avand aplicatii deosebit de variate in functie de diversitatea acestora si accesand www.vipcasa.ro poti afla multiplele avantaje daca alegi un tavan fals in locul celui clasic.

Tavanul fals este fabricat dintr-o membrana ingnifuga din PVC asupra caruia caldura are ca efect tensionarea sa pe marginea peretilor datorita faptului ca este fixat pe un sistem profesional de sine.

Alege un tavan fals pentru a avea multiple beneficii

Orice tavan fals este preferat in locul celui uzual in primul rand datorita faptului ca acesta ascunde foarte bine toate defectele sau traseele tehnice ocazionate de montajul  tavanului de baza.

Un alt avantaj major al tavanului fals  este acela ca nu necesita intretinere , nu se incarca cu praf si  niciodata nu e cazul sa fie  revopsit intrucat nu se decoloreaza si nu se pateaza in timp.

Avand o durata de viata de peste 35 de ani, este foarte avantajoasa alegerea unui tavan fals si iti acordam 10 ani garantie la orice tip de tavan fals montat de catre specialistii echipei noastre.

Insa cel mai adesea tavanul fals este preferat in locul celui clasic datorita aspectului sau.Acesta poate fi realizat in forme 3D datorita liniei de profile pe care le folosim la montare,poate avea diverse forme organice iar texturile sale pot fi extrem de variate.Cientii nostrii au posibilitatea de a alege din cele peste 250 de modele pe care le realizam si in egala masura din paleta larga de culori.

 Tavanul fals mat sau cel lucios

Ai posibilitatea de a alege intre un  tavan mat si unul lucios. 

Diferenta dintre acestea este data atat de paleta coloristica, fiind mai bogata si mai diversificata in cazul texturilor lucioase cat si de aspect.In timp ce tavanul mat are aspectul unui tavan obisnuit avand o suprafata usor rugoasa la palpare si nu are deloc luciu, tavanul lucios este foarte elegant deoarece reflecta obiectele si lumina intr-un mod diferit in functie de momentul zlei si de intensitatea , culoarea sau pozitia luminii.

Totodata tavanele lucioase au si avantajul ca maresc din punct de vedere optic volumul oricarei incaperi.Tavanele mai pot avea si aspect satinat ceea ce inseaman ca aceasta textura este asemanatoare cu cea mata insa este mult mai neteda la atingere si privita din diferite unghiuri si totodata are un luciu discret.

Toate tipurile de tavane pe care le executam sunt de calitate superioara si pentru specialistii nostrii calitatea nu constituie un compromis.

Tavane false

Realizam tavane din materiale de cea mai buna calitate certificate in Uniunea Europeana.

Nu suntem doar o echipa care monteaza tavane ci suntem specialisti si designeri iar orice lucrare indiferent de amploarea sa, o realizam cu pasiune, daruire si convingere ca ne facem munca foarte bine pentru ca tu, clientul nostru sa te bucuri ani multi de beneficiile unui tavan fals montat de noi.

Acceseaza site-ul nostru, vei obtine mai multe informatii  si devenind clientul nostru satisfactia ta este garantata!

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.