Tavane false pentru nevoile spatiului tau

Tavanele false sunt cea mai potrivita alegere daca vrei sa-ti renovezi locuinta, biroul sau o incapere cu orice destinatie.

Astfel iti vei crea o atmosfera placuta, moderna si te vei simti mult mai confortabil, deoarece tavanele false nu fac doar parte dintr-o locuinta moderna ci sunt parte din confortul tau sporit.

De ce sa alegi tavane false 

Daca alegi tavane false vei avea placuta surpriza sa constati ca acestea nu au numai un aspect placut si modern ci si o multime de avantaje care fac ca amenajarea interioara care include tavane false sa fie o solutie ideala pentru casa ta.

Un avantaj pretios este acela ca tavanul fals pentru interiorul spatiului pe care doresti sa-l amenajezi, permite conceperea unor ample proiecte de design putandu-se realiza forme concave sau convexe, forme geometrice diverse, valuri precum si multe alte forme care implica imaginatia si daruirea echipei noastre.

Afla despre noi si tavanele false pe care le realizam

Te invitam mai intai pe site-ul nostru www.vipcasa.ro  si apoi impreuna vom face primele demersuri pentru a fi beneficiarul unui interior modern in care nu poate lipsi desigur, tavanul fals.

Vei obtine multe informatii tehnice dar si imagini din care sa poti alege sau care te pot inspira in conceperea propriului tavan fals conform pretentiilor tale.Pentru ca, trebuie sa stii, ne ridicam intotdeauna la inaltimea asteptarilor tale si specialistii nostrii te vor consilia pentru a obtine un tavan fals care sa se potriveasca perfect cu interiorul tau.

Tavanul fals, in beneficiul tau

Intrucat tavanele clasice confectionate din rigips nu pot fi realizate decat avand suprafete plane, este de preferat sa alegi un tavan fals Vip Casa atat pentru utilitate, fiind foarte practic intrucat nu necesita intretinere permanenta precum un tavan din rigips,  cat si pentru formele din care acesta poate fi confectionat, dand o nota de abianta moderna oricarui spatiu.

Asa cum spuneam , aceste tavane nu necesita intretinere ci doar se sterg cu o laveta umeda pentru ca eventualele impuritati sa fie inlaturate.

Insa un avantaj important il constituie faptul ca intreaga lucrare de montaj a tavanului se realizeaza chiar daca incaperea este mobilata si utilata si nu este necesar ca obiectele sa fie inlaturate si chiar nici macar acoperite deoarece tot montajul se efectueaza im maxima curatenie fara a exista resturi care sa produca mizerie.

Totodata, trebuie sa ai in vedere avantajul cromatic de care poti beneficia atunci cand alegi astfel de tavane intrucat poti opta pentru combinatii de culori care sa se asorteze celorlalte piese din incapere .Ai posibilitatea unui melanj de culori mate sau lucioase, sidefate, satinate sau lucioase avand model sau fiind simple.

Iti poti inveseli spatiul optand pentru varianta tavanelor false imprimate special printr-o reproducere cu fidelitate a unei imagini foto si desigur iti poti alege temele din colectia de imagini pe care ti-o punem cu generozitate la dispozitie sau poti veni cu propriile imagini pe care te indrumam sa le poti achizitiona.

Alege impreuna cu noi tavanele false pentru a beneficia de confort sporit si un aspect nou in permanenta.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.