Tapetul floral, magie si culoare pentru casa ta

Cine nu si-ar dori o locuinta plina de culoare, romantism si eleganta? Toate acestea se pot obtine usor alegand tapetul cu modele florale. Atemporal si captivant, tapetul floral poate fi adaptat oricarui ambient si oricarui spatiu, indiferent de dimensiunea lui.

Tapet Painterly Bouquet Colectia Hand Painted Ka International

Un micut dormitor poate fi decorat cu succes cu tapet cu motive florale, in nuante pale, obtinand astfel un decor romantic si linistit.Un living spatios poate iesi din anonimat cu un astfel de tapet pastrandu-si in acelasi timp, un aer cald si primitor, iar severitatea unui birou clasic poate fi indulcita de buchetele de trandafiri sau crini si medalioane florale, armonios dispuse pe un perete.

Tapet Painterly Damask- Colectia Hand Painted Ka International

Alegerea modelului de tapet se va face in functie de suprafata incaperii astfel, intr-o incapere de dimensiuni reduse poti folosi un model de tapet floral cu motive mici in culori luminoase, sidefate care pot reflecta lumina si astfel vei crea vizual efectul unei incaperi mai spatioase.

Daca incaperea este de dimensiuni mai mari, poti alege un model de tapet cu flori mari si medalioane deosebite, imprimeuri spectaculoase in culori indraznete. Acest model va fi bine pus in evidenta intr-o incapere spatioasa, aducandu-i in acelasi timp stil si o eleganta deosebita.

Pentru camera copiilor poti alege tapet floral in nuante luminoase, care sa aduca prospetime si creativitate intregului ambient. Daca este o camera mixta, pentru fetita si baietel, o poti delimita mult mai bine cu ajutorul tapetului, alegand astfel doua modele diferite. Un model luminos, cu flori incantatoare pentru fetite iar pentru baietel, un model cu aspect texturat, intr-o nuanta mai puternica. Poti gasi doua modele complementare de tapet care sa se armonizeze si sa creeze la final un decor cu totul deosebit.

Tapet FLOWERPOWER GLITTER-YORK WALLCOVERINGS

In cazul in care preferi ceva original, poti opta pentru un tapet floral cu influenta asiatica, cu imprimeuri cu animale, flori exotice stilizate sau imagini din natura. Aceste modele creative si complexe reusesc sa personalizeze spatiul si sa ii aduca o nota unica de exotism.

Tapet Bird Blossom Colectia Hand Painted-Ka International

Orice alegere vei face, in mod sigur va fi una excelenta, caci tapetul floral aduce creativitate, prospetime, frumusete clasica si naturalete in orice ambient.

Comentarile sunt inchise