Tabere de zi pentru copii in Cluj cu LaserTag World

tabere de zi cluj

Perioada vacantei de vara reprezinta pentru copii un prilej pentru a se distra si mai mult decat in restul timpului. Pentru parinti insa, vacanta celor mici se traduce in gasirea activitatilor potrivite pentru ca  acestia sa isi ocupe timpul intr-o maniera utila si distractiva, in acelasi timp. Daca unii isi trimit copii la tara la bunici, iar altii gasesc persoane care sa aiba grija de acestia cat timp sunt la serviciu, o alternativa viabila este si inscrierea copiilor in cadrul taberelor de zi.

Distractie si educatie

In Cluj-Napoca, LaserTag World organizeaza in vacanta de vara astfel de tabere, cu o serie de ateliere, jocuri interactive, sesiuni de lasertag si activitati inedite. Pentru cei care vor sa imbine intr-un mod armonios partea de educatie cu cea de disitractie, aceasta varianta este una care merita luata in considerare. Sunt bineveniti copiii cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani.

In cadrul taberelor de zi, vor exista ateliere de pictura, dezvoltare personala, dans si creatie, pentru a acoperi o gama variata din temele de interes pentru copii. De asemenea, pentru ca miscarea este foarte importanta, cei mici vor avea posibilitatea de a juca baschet, badminton, ping-pong, fotbal sau darts si li se va pune la dispozitie o trambulina elastica.

Mai mult, partea de distractie va fi asigurata si printr-o serie de sesiuni de laser-tag, jocuri hi-tech actuale, care dezvolta abilitatile de comunicare ale celor mici si ii determina sa gandeasca strategii. Pentru ca jocurile reprezinta o modalitate eficienta de distractie si de educatie non-formala deopotriva, vor exista jocuri de interior si de exterior, individual si pe echipe, dar si teatru astfel incat cei mici dispuna de o gama diversificata de activitati din care sa poata alege.

Taberele organizate de LaserTag World Cluj se desfasoara din 17 iunie pana in 30 august, excepand sambata si duminica. Inscrierile se pot face in fiecare saptamana de-a lungul perioadei pana vinerea la ora 12.00 pentru tabara din saptamana urmatoare. Tariful este de 300 lei/saptamana (60 lei/zi) sau 65 lei/ zi pentru cine nu rezerva o saptamana intreaga. Pentru o desfasurare armonioasa a activitatilor, locurile sunt limitate. Cei interesati de tabere de zi pentru copii in Cluj pot gasi detalii pe site-ul www.lasertagworld.ro/tabere-de-zi/, pe Facebook-ul LasertTag World Cluj sau pot cere informatii suplimentare la numarul de telefon 0723417519.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.