Sustine si tu Maternitatea din Galati

Sustine si tu Maternitatea din Galati

 

Sponsorizare – 34500 lei

La sfarsitul anului trecut am oferit 34500 lei Spitalului de Obstetrica – Ginecologie Buna Vestire, Maternitatea din Galati. Banii au fost folositi pentru achizitia de echipamente.

Denumire echipament Nr buc Valoare( TVA incl)
Lampi fototerapie cu lampi tip LED si lumina albastra

 

1 10500 lei
Cardiotocograf

 

1 12000 lei
Injectomat 1 12000 lei

In acest moment, in Galati, doar la Maternitate se gaseste singurul Injectomat care le permite pacientelor sa isi administreze singure dozele de anestezic, la nevoie

Maternitatea din Galati – multi ani uitata

In Spitalul de Obstetrica – Ginecologie Buna Vestire  se nasc 1200 de copii in fiecare an. Au trecut multi ani de cand s-a auzit primul scancet de copil, fiind una din cele mai vechi maternitati din tara.

Maternitatea a stat multi ani intr-o situatie incerta, lucru care a facut ca ea sa nu beneficieze de toate reparatiile, investitiile, dotarile absolut necesare. De o importanta majora pentru intreaga comunitate, spitalul a fost achizitionat de catre Primarie in anul 2017. Acesta a fost un prim pas spre normalitate. Spitalul are acum posibilitatea sa acceseze fonduri de finantare, sa incheie parteneriate si sa dezvolte  proiecte proprii care sa asigure o buna functionare a spitalului si servicii de inalta calitate pentru pacienti.

 

Este nevoie de mai multi sponsori

Noua echipa care administreaza Maternitatea din Galati si-a propus sa creasca calitatea serviciilor. In aceasta etapa intreaga echipa are nevoie de tot suportul si implicarea comunitatii locale, a companiilor din Galati.maternitate galati

Ne-am dori ca initiativa noastra sa fie urmata si de alte firme. In felul acesta fiecare femeie, fiecare nou nascut va primi nu doar grija personalului dar si siguranta oferita de dotarile absolut necesare intr-un spital de profil.

Amanet Romero si-a inceput activitatea in 1997 cu un singur punct de lucru. De atunci a mai deschis inca 15 puncte de amanet si s-a extins in Tecuci si Bucuresti.

In cei peste 20 de ani de activitate ne-am implicat activ pentru sustinerea cauzelor care au avut ca obiectiv imbunatatirea vietii copiilor si nu numai.   Am sustinut fundatii precum Clubul Lui Filip, Si noi suntem copiii vostri, Copiii din Valea orasului, proiectul Fundatiei Printesa Margareta, Fondul de burse – Fundatia Comunitara. Am creat un proiect al companiei denumit  ”Fapte bune in fiecare zi”, prin intermediul caruia am oferit suport copiilor cu potential.

 

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.