Suplimente Slabit

Suplimente pentru Slabit!
Fii in forma pentru vara!

Suplimentele pentru slabit au la baza stimulente de tipul cafeinei si extracte din plante cu efect lipotrop si energizant, care ajuta la cresterea termogenezei si arderea grasimilor. De asemenea, aceste suplimente, pentru barbati sau femei, contin extracte naturale care scad pofta de mancare si accelereaza metabolismul.

Top suplimente clasice cu care nu poti da gres:

Carnitina

Carnitina este cel mai cunoscut supliment sportiv, folosit atat de persoanele care practica un sport de perfomanta, cat ai de cele care merg la sala de fitness sau aerobic. Carnitina este un aminoacid sintetizat la nivelul ficatului ai rinichilor pornind de la alti doi aminoacizi: lisina ai metionina.  Acest supliment nutritiv poate fi asimilat din diferite alimente, cum ar fi: carnea de vita, carnea de oaie, carnea de vanat, carne de pasare, peate ai lactate. Carnitina vine si sub forma de Carnitina Lichida!

Cafeina

Cafeina, sinonima cu cofeina, este un alcaloid din grupa purinelor, care se gaseste in cafea, ceai, nuci de cola, guarana si cacao, fiind unul dintre cei mai vechi stimulenți naturali folosiți de om.

Folosita in cantitati rezonabile, actioneaza ca:

stimulant al sistemului nervos central (in creier, cofeina actioneaza ca un stimulent indirect. Ea blocheaza actiunea neurotransmitatorului adenozina, care comanda  creierului sa se liniateasca ai sa adoarma.)

cresterea pulsului si tensiunii arteriale

dilatator bronhial

diuretic

stimulant al peristaltismului intestinal

potentiator al atentieiei ai concentrarii

inhibitor al oboselii

 

Top Vanzari Suplimente pentru slabit:

  1. Animal CUTS
  2. Genius LIPO-GN
  3. Genius iBURN
  4. Nutrex Lipo 6 BLACK

 

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.