Supliment: Dymatize Super Mass Gainer

Super Mass Gainer de la http://proteinoutlet.ro/dymatizeDymatize – 2.7kg

Acest produs este un supliment alimentar care conţine un amestec de proteine din lapte şi ouă, carbohidraţi, vitamine şi minerale, cu scopul de a oferi suport nutriţional refacerii musculare şi de a dobândi masă musculară fără grăsime (slabă), în urma unui program intens de antrenamente.
Proteinele furnizează organismului profilul optim de aminoacizi pentru construcţia masei musculare, pentru forţă fizică şi refacere. Amestecul patentat de glucide simple format din dextroză, fructoză, manoză, de asemenea, furnizează energie organismului.
L-valina este necesară muşchilor pentru menţinerea acestora şi pentru păstrarea rezervelor de glicogen (energie) şi previne deteriorarea proteinelor din masa musculară în timpul antrenamentelor, traumelor, stresului.

Creatina contribuie semnificativ la dezvoltarea masei musculare, crescând nivelul enegetic şi accelerând recuperarea.
Deosebit de importante sunt vitaminele C şi E, deoarece au efecte antioxidante, împiedicând radicalii de oxigen să distrugă celulele.O altă minerală importantă din compoziţie este zincul. Acesta este necesar în dezvoltarea musculară, deoarece este un puternic antioxidant care ajută la îndepărtarea durerilor musculare ce pot apărea în urma antrenamentelor intense.

Mod de administrare:

Se amestecă 2 măsuri (334g) cu 710 ml apă sau lapte. Produsul Super Mass Gainer este foarte concentrat,motiv pentru care puteţi consuma câte o jumătate de porţie (1 măsură) de 2 sau de 3 ori pe zi. Pentru a obţine maximum de creştere musculară, consumaţi până la 3 porţii de Super Mass Gainer pe zi: o porţie dimineaţa, una la prânz şi una seara cu 20-30 de minute înainte de a dormi.

Citeste aici despre Anduranta si ce trebuie sa faci pentru a-ti mentine nivelul ridicat! Si verifica si toate beneficiile suplimentelor cu Omega, aici.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.