Supliment: Animal Test – ce este si ce face?

Protein Outlet – Animal Test

 

Supliment alimentar de ultima generatie pe baza de protestosteron fabricat de Universal USA in brandul lor Animal. Complexul Pro-Androgen continut de Animal Test reuneste extracte din plante pentru a facilita cresterea testosteronilor liberi, alaturi de antiestrogen cu rol in maximizarea asimilatiei naturale ale organismului.
Animal Test favorizeaza cresterea in forta si masa musculara.
Complexul Pro-Androgen include ingrediente precum 3,4-divanilil tetrahidrofuran, alaturi de extractul anabolic ketosterone din Cissus Quadrangularis, si nu in ultimul rand extractul de yohimbe.
Animal Test contine de asemenea antiestrogeni, printre care antioxidantul Transreservatrol cu 3’,5,7-Trihidroxi-4’- metoxiflavona (Hesperetina) si Agaricus Bisporus. Toate aceste ingrediente au rolul de a bloca circulatia estrogenului inspre receptorii celulari, precum si estrogenii rezultati ca urmare a productiei de testosteroni. Acestor ingrediente din complexul Pro-Androgen i-au fost adaugate si 6’,7’ Dihidroxibergamotina si Bioperina (ingredient brevetat).

Complexul Pro-Androgen asigura astfel o absorbtie optima.
Cel mai puternic ingredient continut de noua formula a Animal Test-ului este agentul brevetat hipertropic: acidul arachidonic.
Eficienta acestui ingredient (acidul arachidonic) este sustinuta de studii univesitare si de catre aprecierile consumatorilor. Acidul arachidonic are multiple beneficii in randul atletilor care se antreneaza intens. Acidul arachidonic are abilitatea de a accelera sensibilitatea receptorilor androgeni si de a amplifica hipertrofia, asigurand cresterea masei musculare, amplificand totodata actiunea ingredientelor continute de Animal Test.

 

Mod de administrare: Se administreaza 1 pachetel pe zi alaturi de masa de dinaintea antrenamentului.

In zilele fara antrenament, se administreaza 1 pachetel la una din mesele principale.
Animal Test poate fi administrat pentru o perioada maxima de 42 de zile (2 cicluri). Ulterior, este necesara o pauza minima de 4 saptamani.

 

Alte produse din gama testosterone booster-elor sunt:
Animal Stak
Genius – iTest

Ca de obicei, te sfatuim sa te documentezi din cat mai multe surse diverse inainte de a incerca un supiment nou, pentru a fi sigur ca ti se potriveste nevoilor si alimentatiei.
 

Comentarile sunt inchise