Stil minimalist: mobilier baie si modele de oglinda pe DecoStores

Stil minimalist la mobilier baie si modele de oglinda pe site-ul DecoStoresDaca iti doresti ca baia ta sa arate ca in revistele dedicate decoratiunilor pentru casa si gradina, ai acum ocazia sa alegi preferatele modele de mobilier baie de pe site-ul DecoStores, specializat in promovarea de articole si accesorii pentru locuinte cu stil.

Rafinamentul este cuvantul care defineste colectiile de mobilier  prezentate prin intermediul acestui site modern de mobila, care iti ofera numeroase variante de cabine de dus, cazi de baie, vase WC, coloane de dus si alte accesorii extrem de practice.

Prin intermediul platformei DecoStores, vei putea cumpara un set de mobilier de baie suspendat, cu lavoarul incorporat intr-un dulap cu doua sertare incapatoare. Prevazut, de asemenea, cu baterii durabile si de ultima generatie, acest set este ideal pentru apartamentele care nu dispun de foarte mult spatiu. Pretul acestui articol este de 822 Ron, iar designul sau ingenios iti va permite sa il adaptezi intr-o baie cu suprafata mica.

Modele superbe de oglinda baie completeaza seturile de mobilier

Un dulap cu oglinda produs de compania Kolo, din colectia Twins, ar putea fi o solutie ingenioasa pentru baia ta. Tot pe Decostores, vei gasi modele de oglinda baie marca Sanwood din metal cromat, disponibile la pretul de 461 Ron.

Dupa ce ai ales sortimentele de mobilier pentru baie care se potrivesc cel mai bine cu stilul caminului tau, poti completa ansamblul astfel creat cu o oglinda simpla si eleganta, care va oferi o nota de personalitate acestui colt din apartamentul tau. La polul opus al variantelor stilistice de amenajare a baii tale se afla cazi voluminoase si paravane pentru cada, pe care le vei putea comanda online la pretul de 141 Ron.

Firma Ideal Standard iti propune o oglinda baie cu lumina in stil minimalist, din colectia Strada a firmei producatoare. Ai putea, de asemenea, sa alegi modele de oglinzi cu lumini ascunse situate lateral, apartinand companiei Karag.

DecoStores iti aduce variante inedite de oglinda si mobilier baie, pentru ca tu sa poti realiza un decor inedit, practic si original.

Comentarile sunt inchise