Stand-Up Comedy Bucuresti Joi 17 Ianuarie 2019

<h2>Stand-Up Comedy Bucuresti Joi 17 Ianuarie 2019</h2>

Joi, 17 Ianuarie Restaurantul Galeto te invitadin nou la un show unic de Stand-Up Comedy & Ventrilocie. Te vor face sa razi in hohote: Ventrilocul Eduard Sandu si comediantii: Anisia Gafton, Cristian Dumitru si Tiberiu Popovici.

R E Z E R V A R I LA: 0765.253.555

Ventrilocul Eduard Sandu:

Are un spectacol cu multa comedie si multa improvizatie. Implica publicul in spectacol prin spontaneitate, cu siguranta vei crede ca papusile lui sunt personaje vii. A participat la emisiunea Romanii Au Talent in anul 2013 unde obtine locul trei.

Cristian Dumitru :

A inceput sa faca stand-up comedy in Café Deko fiind coleg de breazla cu Micutzu, Mihai Bobonete, Bordea, si multi altii.

De atunci a sustinut spectacole atat in Café Deko cat si in Club 99 (cluburi bucurestene cu specific de acest gen) cat si in orasele mari din Romania dar si pentru diaspora de romani din afara granitelor tarii.

Desi nu apare pe tv cu siguranta il stii din mediul online unde este foarte activ de ani de zile. Pe langa filmuletele funny precum: “Luati oncur (parodie hemoroeasy); Maicador, Muncitori intelectuali, etc pe canalul sau de youtube poti vedea si emisiuni online precum Mi-e Foame! sau FARSE pe BUNE!

Cristian se mandreste cu faptul ca este cel mai bun comediant care nu apare pe tv dar si ca are cel mai interactiv show de la noi din tara.

Gafton Anisia:

este o moldoveanca cu simtul umorului fiind una dintre putinele femei care fac stand-up comedy. A devenit cunoscuta dupa ce a participat la emisiunea concurs de pe pro tv “Romanii au talent” iar mai apoi din emisiunea Extra Night Show (ex Un show Pacatos) de pe Antena 1.

Tiberiu Popovici:

Este, la doar 34 de ani, unul din veteranii stand-up comedy-ului românesc. A debutat în 2005, când acest gen de spectacol se practica într-un singur club în toată țara și a acumulat de atunci mai mult timp de scenă decât o traseistă nimfomană care face ore suplimentare ca să-și deschidă propria parcare de TIR-uri. Merită investiția! A reusit sa cucereasca juriul de la Romanii au talent vorbind despre pisicile lui.

R E Z E R V A R I LA: 0765.253.555

Stand-Up Comedy Bucuresti Joi 17 Ianuarie 2019

Stand-Up Comedy Bucuresti Joi 17 Ianuarie 2019

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.