Spectacol de exceptie cu prilejul relansarii Orchestrei Nationale Electrecord

Orchestra Nationala Electrecord va concerta intr-un spectacol aniversar organizat cu ocazia implinirii a 57 de ani de existenta, spectacolul numimdu-se sugestiv „Orchestra Nationala Electrecord si Invitatii Sai”

Pe 19 mai 2017, începând cu ora 19:00, la Sala Palatului din București, ORCHESTRA NAȚIONALĂ ELECTRECORD va susține un spectacol de excepție alături de artiști renumiți ai muzicii populare romanesti

Spectacolul „Orchestra Nationala Electrecord È™i InvitaÈ›ii sai” este organizat de catre ROYAL STUDIO PRODUCTION, cu ocazia relansarii orchestrei intr-un nou format.

Creata in anul 1960, Orchestra Electrecord a sustinut si a inregistrat sute de spectacole de succes, atat pe plan national cat si international, a functionat sub diferite structuri si a acompaniat ani la rand interpreti de renume ai muzicii populare romanesti.

Evenimentul, dedicat exclusiv muzicii populare, se va derula sub bagheta dirijorului Marin Alexandru si a directorului artistic Ionica Minune.

Spectacolul este realizat in Co-Productie cu Emisiunea Tezaur Folcloric a Televiziunii Romane, a carei realizatoare este Ghoerghita Nicolae.

Concert-maestru, Marian Alexandru, este un cunoscut violonist şi dirijor de formaţii folclorice, inclusiv al ansamblului “Ciocârlia”. Instrumentist cu o bogată experienţă in abordarea repertoriului folcloric, a activat ca membru al formaţiei “Ştefan Bucur” şi deasemenea in ansamblul lui Gheorghe Zamfir. A editat un album dublu cu muzica lăutărească veche. A efectuat turnee în multe țări precum Suedia, Norvegia, Franța, Norvegia, Germania, Elveția, Belgia, Anglia.

Directorul artistic al spectacolului, Ionica Minune este un renumit acordeonist. Canta la acordeon inca de la varsta de 4 ani. A cantat pe marile scene ale lumii alaturi de Oscar Peterson, Michel Petrucianni, Richard Galliano. Este cetatean francez, mult apreciat de catre publicul strain dar si de catre cel roman.

Spectacolul va fi incarcat de emotie creata de catre artistii consacrati ai muzicii populare romanesti ce au facut istorie alaturi de Orchestra Electrecord dar si de tineri intrepreti promovati si sustinuti de catre Emisiunea Tezaur Folcloric: Mioara Velicu, Elisabeta Turcu Juverdeanu, Steliana Sima, Nineta Popa Ionescu, Mariana Ionescu Capitanescu, Patrica Mitu Stoian, Constantin Enceanu, Gheorghe Turda, Ion Ghitulescu, Georgel Nuca, Ion Dragan, Grupul vocal barbatesc „Burnasul” din Alexandria-Teleorman, Daniel Trifu, Marius Tugulescu, Anda Grigorita, Andra Matei si multi altii.

Va asteptam intr-un cadru special oferit de catre Sala Mare a Salii Palatului, in acorduri muzicale populare oferite de catre Orchestra Nationala Electrecord si artistii speciali invitati intr-o zi de vineri, 19 mai,incepand cu ora 17:30.

Biletele se gasesc la: Casa de bilete a Salii Palatului, pe www.bilete.ro, www.biletfan.ro si in Oficiile Postei Romane.

Copiii cu varste de pana la 7 ani au ACCESUL GRATUIT.

Accesul in sala se va face incepand cu orele 17:30 pana la 18:45.

Producator si Organizator

ROYAL STUDIO PRODUCTION

Co-Producator TVR

Spectacol relansare

Tel:0725.326.798/0743.316.763

 

Comentarile sunt inchise