Solutii pentru scaderea fortei de munca: recrutare personal asiatic

Recrutare Bone Filipineze _ Overseas Employees ConnectionsIn ultimii ani, recrutarea de personal asiatic a devenit o practica tot mai des intalnita in Romania, fiind o solutie optima pentru scaderea fortei de munca. Se opteaza cu precadere pentru personal care sa presteze servicii, precum: menajere, bone, ingrijire persoane varstnice, gradinarit, personal pentru restaurante, personal pentru hoteluri sau diverse centre spa.

Desigur, clientii nu solicita in mod special personal filipinez. Acestia vor personal care sa indeplineasca diverse conditii: sa vorbeasca limba engleza, sa dispuna de cursuri de specializare in domeniul de activitate dorit, sa fie bland cu clientii, dar totodata ferm. Personalul asiatic este recunoscut pentru indeplinirea acestor cerinte, avand o traditie recunoscuta pentru cultul muncii si personalitatea rabdatoare.

Recrutare Personal Asiatic - Overseas Employees Connections

Overseas Employees Connections recruteaza si plaseaza personal din Filipine, cu precadere pentru ingrijirea de copii. Se opteaza pentru bone filipineze pentru ca acestea stau cu familia si astfel nu exista posibilitatea de a aparea situatii neprevazute, precum in cazul bonelor externe. Nimic nu e mai neplacut decat momentul cand acestea anunta ca nu pot veni, eventual nu anunta deloc. Persoanele ce opteaza pentru aceste servicii sunt persoanele cu o viata foarte activa, ce nu pot sa isi ingrijeasca permanent copiii, asa cum si-ar dori.

Comentarile sunt inchise