Solutia ideala in materie de echipamente de colationare – Nis Electronics

Singurul echipament de colationare pentru marketing direct, Duplo Esper, a fost conceput pentru a face fata nevoii de crestere a colationarii in seturi a materialelor de marketing direct ce urmeaza a fi distribuite. Seturile pot contine o mare varietate de pliante, brosuri, scrisori cu raspuns platit si multe alte materiale publicitare. Echipamentul tipografic Duplo Esper DM-230V ofera solutia perfecta pentru companiile implicate in livrarea corespondentei pentru oficii nationale  de posta, centre de distribuire, case de corespondenta, precum si pentru alti beneficiari. Pentru a achizitiona un astfel de echipament de calitate superioara, se poate cere oferta de la compania Nis Electronics, companie ce furnizeaza o gama variata de echipamente tipografice, masini de brosat, ghilotine electrice sau trimmere rotative.

Cum functioneaza Duplo Esper DM-230V?

Cu ajutorul acestui echipament tipografice pot fi alimentate pana la 23 tavi cu diferite teancuri de materiale – de la carti postale la A3, coala, faltuita sau capsata. Colatorul Esper ia din fiecare tava setata cate un exemplar pentru a forma setul. La iesirea din colator, setul este inserat intr-o scoala, pentru fi mai usor de prelucrat, care poate reprezenta inca un material promotional. Alimentarea tavilor se face rapid, in cateva minute colatorul fiind pregatit. Lucrand la o viteza de pana la 7,800 seturi/ora, Duplo Esper DM-230V  este conceput pentru cresterea productivitatii necesare in campaniile de marketing direct.

colator Duplo

Un echipament pentru productivitate mare

Productivitatea creste si mai mult prin posibilitatea alimentarii in mers. Cand se cere un volum mare de doar caeva coli inserate sau cand se foloseste hartie mai groasa sau faltuita ce necesita realimentare frecventa, nivelul de productivitate ridicat se poate obtine si prin functia cascada, cand mai multe tavi se pot alimenta cu acelasi material si programate sa lucreze in cascada, la golirea uneia se continua alimentarea din cealalta.

Suprafata mica pe care o ocupa Duplo Esper DM-230V   face ca acest colator poate fi usor instalat in orice locatie. Mai mult, nu sunt probleme speciale de siguranta si sanatate care trebuie luate în considerare cum ar fi zgomotul sau puterea consumata.

Duplo Esper DM-230V  a fost ingenios gandit si realizat, incat sa asigure alimentarea si evacuarea precisa a seturilor in timp. Functia patentata “Just Timing” foloseste alimentare cu motoare independente, aliniaza marginea fiecarei coli inainte de alimentare, asigurand preluarea constanta chiar si a celor mai dificile seturi.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.