Solutia Ayanter pentru un spatiu modern: placarea cu sticla vopsita

Ayanter Windows & Doors este o compania care va pune la dispozitie o gama diversificata de modele de sticla vopsita, intr-o varietate de culori, pentru a avea posibilitatea de a alege produsul care se potriveste cel mai bine cu locuinta dumneavoastra. Indiferent de incaperea pentru care doriti sa achizitionati sticla vopsita, Ayanter se asigura ca veti gasi exact produsele de care aveti nevoie, pentru a crea un decor unic si deosebit. In plus, daca sunteti in cautare de modele inedite de cabine de dus din sticla securizata, rezistente si moderne, la Ayanter se gaseste o gama diversificatam conform nevoilor si dorintelor voastre.

Specializata in usi si ferestre fabricate din materiale reziste, compania Ayanter distribuie numeroasele modele de sisteme de ferestre din lemn masiv, PVC sau aluminiu, usi de interior furnir natural sau din lemn stratificat, usi din sticla securizata sau usi batante sau culisante. Indiferent de alegere insa, cu Ayanter aveti certitudinea ca ati achizitionat produse de calitate superioara.

placare cu sticla vopsita

O solutie pentru amenajarile moderne – placarea cu sticla vopsita

Sticla vopsita se poate folosi in bucatarii sau bai, in locul clasicei faiante, lucru care ofera incaperilor un design modern. Pe langa atributele decorative si pe langa aspectul estetic placut, sticla vopsita si multiple attribute practice, cel mai important dintre acestea fiind usurinta cu care sticla respectiva se poate curata, datorita numarului redus de rosturi de imbinare si suprafata compacta mare.

Placarea cu sticla vopsita a diferitelor suprafete da un plus de originalitate oricarei locuinte, oferind posibilitatea de a fi utilizata in orice incapere, in functie de stilul de amenajare pe care si-l doreste fiecare. Sticla vopsita etse utilizata pentru a inlocui faiana din bucatarie sau baie, pentru a masca diverse obiecte (calorifere, aparate de aer conditionat etc.) sau poate fi folosita chiar si pentru placarea pe exterior a spatiilor comerciale. De asemenea, pentru un design interior minimalist, se recomanda utilizarea sticlei vopsite si in zonele de trafic intens din interiorul spatiilor comerciale si a cladirilor de birouri.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.