Slefuitoare cu vibratii din gama Dynabrade – Eximod Pneumatic Expert

Slefuitoarele cu vibratii din gama DYNABRADE (modelele 58550; 58551 si 58552) sunt cele mai fiabile echipamente de acest gen de pe piata la momentul actual, iar utilizarea acestora garanteaza slefuirea perfecta, realizata la standarde inalte de calitate.

Principalele caracteristici ale acestor modele de slefuitoare sunt:

  • manerul din fata ofera un al doilea punct de contact pentru utilizator astfel incat presiunea asupra suprafetei de lucru sa fie constanta (la modelele 58550 si 58551)
  • excentric de 5 mm
  • talpa din cauciuc cu scai (velcro), cu gauri
  • evacuare aer – 25 mm
  • constructie ergonomica cu maner izolat pentru confort sporit in utilizare
  • stut rapid inclus

slefuitoare cu vibratii Dynabrade

Cu o gama ce depaseste 800 de produse, Dynabrade satisface nevoi specifice din numeroase industrii din intreaga lume. Sculele si accesoriile Dynabrade sunt folosite pentru aplicatii de polizare, debavurare, uniformizare, slefuire si finisare a unor materiale ca: metal, lemn, plastic, sticla, cauciuc, piatra si materiale compozite. Fiecare produs Dynabrade face obiectul unui proces riguros de testare, efectuat in etape precise, incepand cu faza de proiectare, continuand cu faza de productie si pana la cea de ambalare, pentru a se asigura ca acestea se ridica la standardul de calitate specifice brandului si la cerintele clientilor.

Pentru a achizitiona acest tip de slefuitoare, dar si alte scule pneumatice sau echipamente hidraulice, compania Eximod Pneumatic Expert va sta la dispozitie cu o gama diversificata de unelte si scule, de la producatori de renume mondial precum Rodcraft, Pressol, Dynabrade, Fasco sau Dino Paoli.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.