SIVECO continua sa domine Topului Firmelor High Tech din Bucuresti

Metodologia de realizare a topului CCIB are in vedere cifra de afaceri neta, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienta utilizarii resurselor umane si eficienta utilizarii capitalului angajat

siveco_romania_logo_ro_micCamera de Comert si Industrie Bucuresti (CCIB) a organizat, pe 27 octombrie, traditionala sa gala anuala in cadrul careia premiaza cele mai performante companii din domeniile cercetare-dezvoltare si high-tech, industrie, agricultura, silvicultura si pescuit, constructii si servicii.

Ajuns anul acesta la a XXIII-a editie, evenimentul este unul de referinta pentru Capitala Romaniei, Topul Firmelor din Bucuresti fiind considerat un barometru al evolutiei economice a orasului.

SIVECO Romania si-a pastrat si anul acesta Locul 1 in domeniul “Cercetare-Dezvoltare si High Tech”, la categoria intreprinderilor mari. 

Aceasta pozitie reconfirma evolutia buna a companiei, in ciuda turbulentelor economice la nivel national si international.

Topul se bazeaza pe o metodologie deosebit de exigenta si complexa, aprobata si aplicata unitar la nivelul intregului sistem cameral. Pentru realizarea clasamentelor, CCIB ia in calcul urmatorii indicatori: cifra de afaceri neta, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienta utilizarii resurselor umane si eficienta utilizarii capitalului angajat.

Asa se explica de ce, dintre cele 120.615 firme cu sediul social in Capitala care au depus bilantul aferent anului 2015, numai de 34.390 firme, adica 28,5% din total, au indeplinit criteriile de eligibilitate pentru evaluare.

„Premiem perseverenta acelor manageri si antreprenori care nu au renuntat la visul lor si le recompensam, chiar daca doar moral, determinarea pe care au dovedit-o de-a lungul anilor in care si-au depasit limitele, au daramat mituri, au schimbat mentalitati si perceptii, au construit echipe solide si unite si au zidit, cu onestitate si tenacitate, afaceri de elita”, a declarat domnul Sorin Dimitriu, Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB).

SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si singura firma romaneasca de software care furnizeaza servicii informatice direct catre organisme ale Comisiei Europene.

Compania s-a specializat in executia de proiecte informatice complexe si de mare amploare pentru educatie, sanatate, agricultura, institutii vamale, organizatii europene, firme private, institutii publice.

Aceste proiecte sunt dezvoltate de o echipa de peste 400 de oameni, experti cu o carte de vizita competitiva profesional la nivel global.

“Prin solutiile informatice pe care le furnizam unor domenii vitale ale societatii, cum sunt educatia, sanatatea, agricultura, avand ca beneficiari directi institutii publice si companii de top din Romania, din spatiul Comunitatii Europene, dar si din Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul CIS, dorim sa punem la dispozitia oamenilor produse care le sunt de folos si care conteaza in viata lor. Deoarece punem un accent deosebit pe sustenabilitatea proiectelor in care lucram, ne asumam, adesea, lucruri in plus fata de obligatiile unui furnizor. Ne bucura, de aceea, sa vedem ca aceste eforturi sunt recunoscute de comunitate, in evenimente precum cel organizat de CCIB. Ele ne stimuleaza sa actionam si in continuare la fel”, spune  Florin Ilia, Presedinte si Director General SIVECO. 

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

De-a lungul celor peste 24 de ani de existenta, compania a fost recompensata cu peste 200 de premii interne si internationale.

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro si www.linkedin.com/company/siveco-romania.

Comentarile sunt inchise