Sisteme pentru alimentare coli de hartie – Nis Electronics

Pe langa o gama diversificata de sisteme pentru alimentare coli de hartie, compania Nis Electronics furnizeaza numeroase masini de brosat, masini de taiat carti de vizita, trimmere pentru hartie, multiplicatoare digitale profesionale, aparate pentru plastifiere si laminare sau aparate perforare carte, toate acestea fiind echipamente tipografice de inalta calitate, provenite de la producatori de renume mondial. Nis Electronics se evidentiaza datorita echipamentelor tipografice de inalta calitate pe care le furnizeaza, punand la dispozitie o gama diversificata de utilaje.

sisteme alimentare coli de hartie

Din oferta de sisteme pentru alimentare coli de hartie a companiei Nis Electronics fac parte urmatoarele echipamente tipografice:

Multigraf PFA 52 / 75

Gama de sisteme de alimentare Multigraf PFA este un sistem universal de alimentare coli de hartie care poate alimenta o gama larga de coli dintr-un teanc intr-o alta masina. Colile sunt alimentate din partea superioara a teancului de catre un tambur cu vid. Pentru o separare perfeca a foilor, fiecare dispozitiv de alimentare are un sistem frontal de aerisire ca echipare standard.

Multigraf Mistral 450 / 520

Multigraf este o unitate de alimentare de coli cu vid și cu un sistem de curea de alimentare, nefiind necesara o pompa de presiune a aerului. Este foarte silentios, fara zgomot, fara incalzire si foarte important, cu costuri reduse datorita consumului redus de energie.

Mistral Feeder poate fi echipat cu o masa de livrare* pentru a alimenta colile spre un dispozitiv de finisare, cum ar fi imprimantă cu jet de cerneală, lacuire spot, mașini de tăiat cu laser sau laminare.

* Sunt posibile mese optionale, cu inregistrare pe partea stanga si pe partea dreapta si pana la lungimea de alimentare de 1.050 mm.

Multigraf Vacuum Belt Feeder 375 / 460

Alimentatorul utilizeaza tehnologia curelei cu  vacuum si controlul cuțitului de aer pentru o separare perfecta a foilor, astfel nu mai este nevoie de o pompa suplimentara. Aceasta ofera o emisie mai mica de zgomot intr-un mediu de camera tiparit. Dimensiunea maxima a foii este de 375 x 650 mm sau 460×460 mm. Dispozitivul de alimentare este livrat standard cu un detector de coli duble cu ultrasunete. Optional se poate livra cu o baza cu inaltime reglabila.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.