Sisteme de primire coli – Nis Electronics

Compania Nis Electronics iese in evidenta datorita echipamentelor tipografice de inalta calitate pe care le furnizeaza, punand la dispozitie o gama diversificata de utilaje precum: aparate pentru tipar digital, masini de brosat, aparate pentru realizarea albumelor foto, aparate de perforare a cartilor, masini de taiat carti de vizita, aparate de spiralat, echipamente pentru tipar offset, masini de faltuit.

In decursul anilor, firma si-a largit portofoliul de echipamente si in prezent Nis Electronics este distribuitor autorizat in Romania a produselor Duplo, Multigraf, Foliant, Graftcut, Ideal, Renz, Lamibind, Graphic Whizard, Mamo, Cyklos, Stago, Omm, Paperfox, Pala si Uchida.

Din oferta de sisteme de primire coli a companiei Nis Electronics fac parte urmatoarele echipamente tipografice:

Unitate de primire Multigraf PST 52 / 75

Multigraf PST Pile Stacker este o solutie de stivuire inline care oferă o stivuire de hartie de inalta calitate. PST 52/75 este echipat cu doua carucioare de hartie standard, usor de detasat. Odata ce stiva este plina, utilizatorii scot pur si simplu caruciorul complet, o inlocuiesc cu cea de-a doua goala si continuă productia. Carucioare suplimentare sunt disponibile ca optiune pentru imbunatatirea productiei.

sisteme tipografice de primire coli

Unitate de primire Multigraf PST 52+ / 75+ cu masa glisanta de alimentare

Dispozitivul de stivuire PST+ este un dispozitiv de stivuire profesionist si de inalta calitate conceput pentru a creste productivitatea totala a solutiei. Multigraf PST 52+ / 75+ este echipat cu un dispozitiv de alimentare de baza pentru aplicatii standard. Stivuitoarele PST sunt utilizate in principal pentru a primi hartie, cartoane, foi de PVC, folii taiate etc. de la masini precum masini de plastifiat, de lacuit, imprimante cu jet de cerneala, imprimante digitale si altele.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.