SISTEM DE SPRINKLERE DELUGE VALVE

Sprinklerele sunt dispositive cu o anumita sensibilitate la caldura care joaca un rol esential in stingerea incendiilor. Instalatiile cu sprinklere sunt sisteme utilizate pentru detectarea si stingerea incendiilor inca din faza incipienta. Acestea sunt montate pe suprafata tavanului si actioneaza in momentul in care temperatura din spatul respectiv creste peste valorile prestabilite. Daca valoarea a fost depasita, sprinklere elibereaza un flux de apa sau alt tip de agent de stingere, pentru a stinge incendiul izbucnit.

Un sistem cu deluge valve este un sistem ce implica sprinklere deschise fixate pe reteua de conducte care este conectata la o vana ce se deschide la comanda sistemului de detectie instalat in aceiasi zona cu sprinklerele.

Cand aceasta vana este deschisa apa intra in sistemul de conducte si se descarca prin sprinklerele conectate la retea. Sistemul deluge este utilizat in spatii unde cantitati mari de apa sunt necesare pentru limitarea si stingerea focului.

Deluge valves pot fi actionate electric, pneumatic sau hidraulic.

Sistemele de stingere cu incendiu Deluge protejează cladirile de pericol cu cantități semnificative de apă pentru a răci și controla creșterea sau dezvoltarea unui incendiu. În mod obișnuit, acestea sunt folosite pentru pericole care conțin lichide inflamabile cu puncte de inflamabilitate reduse sau pericole cu cantități mari de lichide combustibile. Aceste tipuri de pericole pot include procese de extracție a uleiului, transformatoare, protecția rezervorului sau a navei, procedee de distilare. Sistemele de apă sau de spumă Deluge sunt utilizate pentru protecția spălătorilor mari pentru avioane ca mijloc principal de protecție împotriva incendiilor.

 

Pentru mai multe detalii, contactati echipa River Trade!

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.