Simpozionul de Analiză Termică È™i Calorimetrie „Eugen Segal” – Bucuresti, 15 aprilie 2016

Amfiteatrul Ion Heliade Rădulescu al Biliotecii Academiei Române găzduieÈ™te vineri, 15 aprilie 2016, cea de-a 25-a ediÈ›ie a Simpozionului de Analiză Termică È™i Calorimetrie „Eugen Segal”, organizat de Academia Română, SecÅ£ia de ÅžtiinÅ£e Chimice, Comisia de Analiză Termică ÅŸi Calorimetrie ÅŸi Institutul NaÅ£ional de Cercetare Dezvoltare pentru Inginerie Electrică ICPE-CA în colaborare cu SARTOROM.

Manifestare științifică devenită tradițională, sesiunea va reuni specialiști, cadre didactice și cercetători din unități de învățământ și institute de cercetare din țară, dar și din străinătate, interesate de aplicarea bazelor teoretice și a tehnicilor analizei termice și calorimetriei în domeniul lor specific de activitate.

Simpozionul va avea o sesiune de prezentare orală a comunicărilor, urmată de o sesiune de postere. Durata unei comunicări orale este de cca. 15 min. Lucrările simpozionului vor fi prezentate în limba engleză.

Pentru participare, vă rugăm să ne contactați la e-mail info@sartorom.ro . Mai multe detalii, găsiți pe site-ul nostru www.sartorom.ro.

Vă așteptăm cu drag!

Comentarile sunt inchise