Siguranta datelor la preturi mici pe Papetarie.ro

cash-box-quotlquot-_2393_1_1343205450Ai aflat de promotia la articole de Siguranta datelor de pe Papetarie.ro?
Pana la sfarsitul anului ai reduceri de pana la 25% la articole de securitate a datelor, din urmatoarele categorii: protectii laptop, stocare date, cutii de siguranta, distrugatoare de documente, accesorii de corespondenta, afisare sigura.

In categoria Protectii laptop, iti prezentam produse Pierre, nou intrate in portofoliul nostru.  Este vorba despre genti si trollere, avand compartiment special pentru laptop, confectionate din nylon, inlocuitor de piele sau chiar piele veritabila.

Daca ai nevoie de stick-uri de memorie, intra pe selectia Stocare date si alege intre cele cu capacitatea 4G, 8G, 16GB si 32GB.

Cutiile de siguranta  includ cash box-uri de dimensiuni L, XL, XXL, caseta sanitara (dulapior pentru medicamente) si cutii metalice pentru depozitarea cheilor (disponibile in varianta pentru 24, 36, 48 sau 90 chei).

Daca te-ai saturat de gramada de documente care iti sta degeaba pe birou si langa birou., este momentul sa iti cumperi un distrugator. Alege intre cele 3 Distrugatoare incluse in promotie. Au 20% reducere si sunt eficiente si usor de folosit. Unele sunt foarte utile si pentru CD-uri si carti de credit, nu doar pentru hartie si carton.

Ai 20% reducere la  Accesorii pentru corespondenta si poti alege dintre buzunare autoadezive, cu arici sau cu inchidere magnetica, pentru carti de vizita, A6 sau A4 si ajuta la protejarea documentelor tale (materiale de comunicare, oferte de vanzari etc.).

Ti-am pregatit  reduceri de pana la 25% la articole de Afisare sigura.
O selectie de articole de birotica si papetarie de ai nevoie pentru evenimente si pentru afisarea materialelor tale de comunicare. Whiteboard magnetic, Flipchart, whiteboard confidential + set accesorii CADOU, dosare de plastic cu benzi pentru indosariere, suporturi metalice sau din plastic, murale sau de birou, rame magnetice Durable etc.

Afla mai multe despre promotiile aflate in desfasurare pe Papetarie.ro si descopera cadourile pe care ti le-am pregatit in functie de valoarea cosului de comenzi. Mai mult, aboneaza-te la newsletter-ul nostru si primesti 10 RON cadou, iar transportul este gratuit pentru o comanda de peste 124 RON fara TVA.
Cu Papetarie.ro scapi ieftin de-o grija!

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.