Sfaturi utile pentru curatenie

Curatenia, de cele mai multe ori, dureaza mult timp, astfel ea nu este atractiva pentru majoritaea oamenilor. Cleaner4Real va ofera in cadrul acestui articol cateva trucuri care va vor ajuta sa scurtati timpul dedicat curateniei intr-un mod eficient:

  • Motivarea lipseste in general din etapa de a face curatenie in casa. Deseori se intampla sa fim distrasi de la munca de diverse lucruri, iar pentrua rezolva aceasta problema sfatul celor de la Cleaner4Real este sa va cronometrati munca.  Puteti seta intervalul unui cronometru intre 30 si 60 minute in momentul in care va apucati de curatenie, astfel va puteti concentra sa terminati la timp ceea ce ati inceput
  • Trasarea de sarcini clare este foarte importanta. Este recomandat sa faceti curatenie cu cineva drag, cu o persoana apropiata. Muzica va poate ajuta, oferind energie si o stare de bine, astfel munca pare mult mai usoara si rapida.
  • Pentru a avea un motiv intemeiat pentru a face curatenie va sfatuim sa programati o intalnire cu prietenii la voi acasa. Deoarece exista un termen limita pana vin musafirii, curatenia este facuta mult mai rapid si eficient.
  • Multe persoane detin animale de companie. Pentru a curata parul de pisica sau caine puteti folosi o manusa de cauciuc uda. Treceti manusa uda peste suprafetele cu par si acesta se va lipi de ea.

  • Petele de vin rosu sunt foarte suparatoare. Daca ati patat covorul cu vin este indicat sa aplicati pe pata spuma de ras si sa o lasati cateva minute sa actioneze. Rezultatele vor fi uimitoare, iar pata va disparea. Pentru a elimina diverse mirosuri din frigider sau diferite cutii de mancare firma de curatenie Cluj Cleaner4Real va sfatuieste sa spalati cu apa calda in care se adauga cateva liguri de bciarbonat.
  • Praful da batai de cap oricarei locuinte. Acesta se depune in cantitati mari in special pe lampi si lustre. Pentru a curata praful va sfatuim sa folositi o carpa pentru praf sau servetele pentru bebelusi.

Cu toate acestea, curatenia locuintei poate fi o activitate dificila pentru multe dintre persoane, asadar Cleaner4Real va sta la dispozitie cu servicii profesionale de curatenie in locuinte, birouri, spatii publice si multe altele.

Comentarile sunt inchise