Sfaturi pentru utilizarea microcimentului in renovarea baii

Amenajarile contemporane propun o abordare diferita a renovarilor si a decoratiunilor interioare, astfel ca tot mai multe persoane opteaza pentru microciment atunci cand vine vorba de o renovarea eficienta a locuintei. Aspectul modern si luxuriant al acestui material nu ofera doar spatii unice si elegante, ci reprezinta in acelasi timp si o alternativa extrem de buna pentru a inlocui peretii sau pardoseala veche, putand fi aplicat atat pentru interior (pardoseala, baie, bucatarie, inclusiv pentru mobilier, precum este blatul de bucatarie) , cat si pentru exterior (terase, pavaje din curti, piscine).

Microciment poate sa acopere pardoselile, peretii si toate tipurile de suprafete intr-un mod exclusiv, motiv pentru care acest micro-invelis este ales de catre designerii de interior profesionisti pentru a asigura calitatea si distinctia in spatii interioare si exterioare. SP House World este o companie din Cluj care reuneste pasiunea si creativitatea in domeniul constructiilor cu experienta unei echipe de tineri profesionisti, oferind microciment Topcret de calitate superioara, Montajul acestuia se realizeaza in locatia solicitata de client.

renovare baie cu microciment

De ce sa optezi pentru microciment pentru renovarea baii?

  • Utilizarea microcimentului pentru renovarea baii este extrem de usoara, acesta se poate aplica direct peste faianta sau gresie, fara a necesita demontarea placilor vechi existente deja. In felul acesta nu numai ca se reduce timpul de executie a intregii renovari, insa se vor reduce si costurile pentru intreaga lucrare.
  • Pentru ca este un produs impermeabil si pentru ca este rezistent 100% la apa si la infiltrarea acesteia, microcimentul este ideal pentru baie, unde gradul de umiditate poate fi destul de ridicat. Datorita acestui aspect, microcimentul aplicat nu se va degrada din cauza apei, iar suprafata respectiva nu va fi afectat de mucegai.
  • Datorita faptului ca microcimentul adera oricarui tip de suprafata, se poate aplica extrem de facil chiar si pe mobilier, chiuvete ceramice sau din piatra care nu mai au aspectul dorit, precum si pe o cada de baie veche, acoperita in faianta.
  • Pentru baie, microcimentul se poate aplica atat pe pereti, pentru a inlocui vechea faianta, care nu mai are un aspect modern, cat si ca pardoseala, in locul placilor de gresie existenta. In felul acesta, se va obtine un efect vizual uniform, care va atrage toate privirile.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.