Sfaturi pentru curatarea geamurilor – Ayanter Windows&Doors

Schimbarea sau achizitionarea de geamuri noi reprezinta o investitie destul de costisitoare, motiv pentru care acestea trebuie ingrijite si curatate corespunzator, pentru a rezista o perioada cat mai indelungata de timp. Deseori, curatarea geamurilor devine o adevarata problema pentru gospodine deoarece intampina anumite probleme mai ales din cauza urmelor ramase pe geamuri in urma curatarii lor. Pentru a sti cum se intretin geamurile in mod corespunzator, compania Ayanter Windows & Doors va ofera cateva sfaturi utile in acest sens, care cu siguranta vor fi de mare ajutor! Insa pe langa informatiile utile despre curatarea corespunzatoare a geamurilor, compania Ayanter Windows & Doors va sta la dispozitie si cu o gama variata de ferestre din PVC, aluminiu sau lemn stratificat de calitate superioara, precum si cabine de dus, cu rezistenta indelungata.

Cateva sfaturi utile pentru a curata geamurile in mod eficient:

  • Este indicat sa nu apelati la detergenti sau solutii pe baza de clor deoarece acestea nu sunt potrivite pentru spalarea geamurilor si rezultatele nu vor fi cele dorite. Sfatul obtinerii unor geamuri perfect curate este sa inlaturati in prima faza stratul de murdarie si praf acumulat de la ultima curatare.
  • De asemenea, un alt secret pentru a lasa geamurile curate este utilizarea ziarelor in locul carpelor care lasa scame sau urme. Cand ajungeti la colturile acestora, cel mai indicat este sa folositi dischete demachiante pentru indepartarea resturilor care au ramas.
  • Spirtul elimina toate amprentele de pe ferestre, asadar va recomandam sa diluati spirtul medicinal in apa si sa adaugati cateva picaturi de uleiuri esentiale pentru a lasa in urma un parfum placut. In cazul in care stergeti ferestrele cu o astfel de solutie, nu este necesar sa mai clatiti apoi.
  • Totodata, cartoful scoate petele foarte dificile daca folositi o felie de cartof crud si frecati pata de pe suprafata ferestrei. Asteptati cateva minute pana cand se usuca urmele lasate de cartof, iar apoi stergeti-le cu solutia formata din spirt si apa.
  • Daca geamurile au pete de calcar din cauza faptului ca sunt amplasate in apropierea chiuvetei din bucatarie sau din baie, se recomanda sa realizati o solutie formata din jumatate de litru de otet si un litru de apa. Pulverizati aceasta solutie pe geam si stergeti-l apoi cu o carpa care nu lasa scame sau cu o bucata de hartie.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.