Sfaturi pentru alegerea serviciului de rent a car

Serviciul de rent a car a devenit un serviciu preferat de romani datorita numeroaselor beneficii. Firmele de rent a car Cluj detin game largi de masini, cu modele noi si oferte speciale pentru a atrage cat mai multi clienti. Noi iti recomandam sa nu te lasi inselat de aparente. Ti-am pregatit cateva sfaturi utile in alegerea unui firme de rent a car.

  1. Analizeaza toate companiile

Inainte de a alege firma de inchiriere auto iti sugeram sa faci un research. Descopera toate firmele de rent a car deoarece exista posibilitatea sa gasesti firme noi, cu oferte interesante si potrivite nevoii tale.

  1. Gama de masini

Atunci cand alegi firma de rent a car trebuie sa fii atent la toate aspectele din acest articol, dar in special la gama de masini. Daca pleci intr-o calatorie cu familia, opteaza pentru o masina spatioasa in care  sa incapa toate bagajele. Daca inchiriezi masina pentru activitati urbane, atunci opteaza pentru o masina mai putin voluminoasa pentru a te putea deplasa repede in trafic. Daca firma de rent-a car nu are o gama larga de masini de unde iti poti alege tipologia potrivita, atunci opteaza pentru o alta companie.

  1. Ridicarea autoturismului

Un alt aspect important se refera la locatiie de ridicare a autoturismului. Multe firme de inchirieri auto au locatii fixe care s-ar putea sa nu fie potrivite pentru tine. De aceea, ar fi bine sa cunosti aceste informatii inainte sa semnezi contractul de inchiriere cu ei.

  1. Servicii suplimentare

E posibil ca pentru calatoria ta sa ai nevoie de servicii suplimentare precum scaun de copil sau gps. In general firmele de rent a car ofera aceste servicii, insa ar fi bine sa te asiguri ca si firma pentru care optezi tu dispune de aceste lucruri.

  1. Citeste cu atentie conditiile de inchiriere

Contractele de inchiriere pot ascunde lucruri pe care reprezentanti nu le precizeaza. Asadar, inainte de a semna un contract cu firma de inchiriere auto, citeste cu atentie contractul de inchiriere si termenii si conditiile. E bine sa fii precaut!

Daca nu ai timp sa verifici toate aceste aspecte, noi iti recomandam Raul Turism. Cu o vasta experienta in domeniu, echipa Raul Turism isi face treaba cu professionalism si seriozitate, fiind in acelasi timp foarte prietenosi cu clientii lor.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.