Sfaturi pentru achizitia unei imprimante

In ultimii ani imprimantele au progresat foarte mult si cele care sunt pe piata in prezent ofera performante impresionante. Ele sunt capabile sa tipareasca poze, sa tipareasca documente la viteze foarte mari si multe au duplex inclus, se pot instala ca imprimante personale sau de retea.

Easy Refill Store va ofera o serie de sfaturi utile pentru achizitia unei imprimante:

  1. Fiti atenti la consumabile – consumabilele necesare pentru o imprimanta pot fi foarte costisitoare, iar acesta este motivul pentru care multe imprimante raman neutilizate. Desi producatorii de imprimante promit un lucru, consumabilele dureaza foarte putin in realitate.
  2. Evitati echipamentele care folosesc consumabile cu capul de imprimare incorporat in cartus – acestea nu sunt foarte fiabile in functionare datorita capului de imprimare care este de calitate mai slaba, fiind proiectat sa reziste doar o scurta perioada de timp, pana se consuma cartusul si cumparati altul nou.
  3. Imprimanta sau multifunctional? – daca pretul este avantajos, Easy Refill Store va sfatuieste sa alegeti un multifunctional deoarece acesta are multe functii diferite si este foarte fiabil.
  4. Inkjet sau laser? – imprimantele inkjet sunt mai flexibile deoarece puteti tipari atat alb negru cat si color, pe hartie normala dar si pe hartie foto.

 

 

  1. Pentru acasa – alegeti un multifunctional cu ajutorul caruia veti putea tipari poze pe hartie foto si documente text fara a avea nevoie de o viteza foarte mare sau alte optiuni scumpe.
  2. Pentru birou – se recomanda un multifunctional rapid cu duplex preferabil deoarece aici se tiparesc mult documente, fata-verso. De asemenea, daca trebuie sa tipareasca mai multi angajati, este indicat un echipament cu interfata de retea si/sau wireless incorporat.

 

Easy Refill Store va sta la dispozitie cu o gama variata de produse precum imprimante, catuse compatibile imprimante, cartuse originale, consumabile si cu servicii de reincarcare cartuse pentru imprimantele voastre.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.