Sfaturi pentru a-ti imbunatati jocul de laser tag

laser tag clujDaca esti interesat de laser tag, atunci cel mai probabil iti doresti si sa castigi jocul, mai ales daca esti o fire competitiva. Cunoasterea catorva elemente de baza despre acesta, te va face sa iti poti imbunatati cu usuruinta strategia si sa ai o sansa in plus pentru a iesi invingator. 

  • Adapteaza-te la intuneric!

Probabil, vei juca laser tag intr-o zona intunecata. Asadar, trebuie sa acorzi ochilor un pic de timp pentru a se adapta la acest lucru. Incearca sa supravietuiesti primul minut fara a incepe atacul, in timp ce ochii se ajusteaza la intuneric.

  •  Continua sa te misti!

Un lucru important pe care trebuie sa il stii este ca o tinta in miscare este mult mai dificil de ochit decat una stationara. Cu toate acestea, nu trebuie sa faci sprint prin arena. Daca pastrezi un ritm constant in timp ce mergi, vei fi dificil de atins și iti vei pastra precizia. Daca obosesti, e de ajuns sa te indrepti catre un loc mai ferit si sa ramai nemiscat.

  • Continua sa tragi cu arma de laser tag in mod constant!

Unul dintre cele mai simple moduri de a-ti spori sansele de castig este sa continui sa tragi. Acest lucru poate veni cu avantajele si dezavantajele sale, dar iti poate creste probabilitatea de a atinge tintele. 

  • Despartiti-va!

Desi multi considera ca este mai usor sa ramaneti in echipa, un sfat mai bun ar fi sa va despartiti. Daca ramaneti in echipa si dati peste un participant din echipa adversa, atunci el are o tinta mult mai mare pe care sa o vizeze. Daca sunteti pe cont propriu sau doar cu o alta persoana, puteti sa aveti o perspectiva maai buna aspura jocului, fara a-i oferi adversarului o tinta pe care sa o ocheasca.

In final, nu uita ca laser tag-ul nu trebuie sa fie cel mai competitiv sport. Este un joc numai bun de jucat cu prietenii, familia sau colegii. In majoritatea oraselor mari si nu numai poti practica acest joc, de la laser tag in Cluj, in Iasi sau in Bucuresti. Tot ce iti ramane de facut este sa te distrezi.

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.