Sfaturi – Cum sa evitam accidentele

Fiecare accident poate sa fie evitat daca normele de securitate sunt respectate, daca angajatii au echipamentul potrivit si daca acestea respecta toate procedurile. Asta inseamna ca fiecare angajat trebuie sa respecte toate regulile si sa isi adopte cateva obiceiuri practice.

Sa aiba un set de reguli

Regulile au scopul lor, iar fara ele, angajatii isi vor pierde eficienta iar calitatea muncii va scadea. Deoarece vrem sa evitam acest lucru cu orice scop, este important sa abordam o serie de reguli pentru fieca spatiu, aparat sau echipament care este dat in folosinta.

Sa ordoneze spatiul de lucru

Unul dintre cele mai importanti factori ii reprezinta organizarea corecta a locului de lucru deoarece un loc dezordonat poate favoriza accidentele. Fiecare obiect trebuie sa aiba un loc al lui, un loc in care sa stea tot timpul dupa fiecare utilizare.

Sa monitorizeze zonele periculoase

Zonele periculoase, precum laboratoarele, camerele cu echipamente electrice, trebuie monitorizate cu atentie pentru a nu declansa o rectie neasteptata. Putem semnaliza zona si oferi o lista cu instructiuni de utilizare.

Sa mentina curatenia

Dincolo de aranjarea lucrurilor dupa fiecare utilizare, este important sa fie curatenie intotdeuna. Sa nu existe depuneri, praf sau solutii varsate pe masa de lucru. De asemenea, podeaua trebuie curata zilnic pentru a evita alunecarile. In plus, este indicat sa curatam si echipametele folosite pentru ca acestea sa functioneze corespunzator.

Firma River Trade va pune la dispozitie servicii protectia muncii efectuate de profesionisti pentru ca tu sa ai grija de angajatii tai atunci cand este cazul.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.