Serviciul de inchiriere autorulote – Raul Turism

A inceput sezonul cald si odata cu el apare si entuziasmul excursiilor si a drumetiilor. Calatoriile in anotimpul primavaratic sunt cele mai placate datorita temperaturilor moderate si zilelelor libere din perioada Pastelui. Ce poate fi mai frumos intr-o zi frumoasa de primavara, daca nu o calatorie cu prietenii sau familia undeva in natura? Munti si vai, mare si plaja, chiar nu conteaza.

Recent, Raul Turism care este o firma de rent a car din CLUJ a introdus in oferta lor  serviciul de inchirieri autorulote. Mai precis, poti inchiria o casa pe roti, cu tot ce ai nevoie pentru o calatorie placuta si relaxanta. Pentru unii oameni, in special in strainatate, calatoriile cu autorulota au devenit un stil de viata, insa in Romania putine firme de inchirieri auto ofera si acest tip de serviciu.

Serviciul de inchirieri autorulote iti ofera avantajul mobilitatii si a pretului.

Daca optezi pentru inchirieri autorulote poti pleca in excursie fara rezervari facute in prealabil si fara un buget prea mare care sa includa si cazare. Costul inchirierii unei autorulote va fi cu siguranta mai mic decat inchirierea unei masini normale si a unei cazari pentru cateva nopti. Pe langa asta ai avantajul alegerii locului unde sa stai peste noapte. De obicei din camerele de hotel sau pensiuni nu ai o priveliste foarte placuta, in schimb cu autorulota poti poposi langa un lac sau pe varful unui deal. Cu siguranta, privelistea diminetii va fi una inedita.

Serviciun de inchirieri autorulote Raul Turism va pune la dispozitie o autorulota bine echipata, perfecta pentru confortul tau si pentru o calatorie de neuitat.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.