Serviciile de recrutare personal asiatic, solutia ideala pentru scaderea fortei de munca din Romania

Daca sunteti in cautarea de muncitori calificati sau personal specializat pentru compania dumneavoastra pentru urmatoarele tipuri de servicii recrutare personal asiatic: bona, menajera, ingrijire persoane in varsta, ingrijire persoane cu probleme de sanatate, gradinarit, personal pentru restaurante si personal pentru hoteluri si centre SPA.

Intr-o tara in care forta de munca este tot mai mica, tot mai multe companii si persoane fizice au ajuns sa apeleze la servicii de recrutare personal asiatic – o solutie viabila pe termen lung in ceea ce priveste forta de munca. Majoritatea companiilor au nevoie de un numar constant de muncitori loiali, seriosi, profesionisti si calificati, iar personalul asiatic respecta aceste cerinte. Deja tari precum SUA, Canada, Israel si altele au ales aceasta solutie cu ani in urma datorita avantajelor care vin odata cu angajarea unei persoane pentru a avea grija de copii si a ajuta la treburile casei.

197

Una dintre societatile care se ocupa cu brio de cativa ani de recrutare si plasare personal Filipine este Overseas Employees Connections, cu un colectiv tanar, care propune o gama variata de personal atat pentru companii cat si pentru persoane fizice.

Apelarea la o firma recrutare personal asiatic te scuteste de timpul petrecut cautarii, beneficiati de procedure testate pentru recrutare, selectare, consiliere si strategii, atat la plasament, cat si la rambursare. Reputatia firmei noastre este foarte bine definita, bazata pe plasarile anterioare de bone filipineze si menajere filipineze, lucru care atrage mai multe familii si bone in portofoliul nostru.

Atat familiile, cat si bonele sunt tratate cu egalitate, oferim un contract solid intre bona si familie, iar in cazul in care apare un conflict oferim consultanta pentru ambele parti. Asiguram monitorizare a plasarilor si furnizam cu succes ateliere de lucru sau intalniri de grup. Suntem la curent cu piata specifica din Romania si din Asia, iar personalul pe care il punem la dispozitie este testat medical si psihologic la intrarea in Romania.

Comentarile sunt inchise