Servicii periodice de dezinsectie, dezinfectie si deratizare realizate de Cleander

Cleander logo

Cu o vasta experienta dobandita in domeniul servicii curatenie Cluj, precum si al serviciilor de deratizare, dezinsectie sau dezinfectie, atat pe raza judetului Cluj cat si a judetelor invecinate, Cleander a devenit un partener de incredere clientilor care au avut nevoie de aceste servicii. Investitiile in echipamente si in personal calificat ne-a adus clienti multumiti si servicii recunoscute, iar la baza activitatii noastre stau trei mari valori pe care le consideram principale: calitatea, onestitatea si increderea.

Efectuam tratamente de dezinfectie Cluj care au rolul de a elimina germenii patogeni si a microorganismelor din mediul inconjurator din mediul inconjurator, servicii de dezinsectie  pentru prevenirea aparitiei daunatorilor de tipul insectelor si servicii de deratizare Cluj Napoca pentru eliminarea si prevenirea inmultirii rozatoarelor.

Obiectivul nostru este sa va asiguram confortul, igiena si siguranta dumneavoastra la domiciliu sau la locul de munca pentru a le transforma intr-un spatiu recreativ, curat, sigur si igienizat.

Oferim servicii de curatenie generala, curatenie de intretinere, curatenie dupa zugravit, spalari geamuri, spalari de pardoseli, spalare covoare, mochete, tapiterii, precum si servicii de curatenie personalizate in functie de preferintele clientului: curatare mecanizata pardoseli hale, spatii de depozitare, centre/spatii comerciale/showroom-uri, curatare suprafete vitrate/geamuri, curatare mecanizata mocheta, covoare, pardoseli, tapiterii, lucrari la inaltime (spalare geamuri, fatade cladiri) si tratamente pentru piatra si alte pardoseli (lacuiri, polish-uri, lustruiri, decapari, ceruiri).

Am lucrat pentru persoane juridice din Cluj, Baia Mare, Mures, Bistrita, Zalau sau Satu Mare, precum si multe alte judete. Cleander este o companie tanara, adaptata cerintelor clientilor si schimbarilor pietei, caracterizata de un spirit intreprinzator.

Comentarile sunt inchise