Servicii de recrutare personal din Asia

Antreprenorii romani apeleaza din ce in ce mai des la servicii de recrutare personal din Asia, datorita calitatii fortei de munca, dar in special din cauza crizei de personal din Romania. La sfarsitul anului 2018, conditiile pentru angajarea lucratorilor straini si-au mai pierdut din strictete, asa incat angajatorii pot obtine mai usor cetateni straini pentru locurile de munca disponibile.

Daca iti doresti sa angajezi o persoana din spatiul non-UE, atunci trebuie sa respecti cateva etape:

  1. Ia legatura cu Multi Professional Solutions

Multi Professional Solutions este o agentie de recrutare si plasare de personal din Asia cu o experienta vasta in domeniu si rezultate remarcabile. Echipa Multi Professional Solutions este calificata si pregatita pentru a le oferi clientilor cele mai bune solutii la nevoile lor.

MPSRO

 

  1. Profilul candidatului perfect

Primul pas in colaborarea cu Multi Professional Solutions este identificarea profilului candidatului potrivit pentru ceea ce ai tu nevoie. Daca pui la dispozitie toate informatiile si cerintele referitoare la lucrul de munca si candidatul perfect, echipei Multi Professional Solutions le va fi mai usor sa gaseasca cee ace cauti.

  1. Selectia

Dupa ce toate aspectele legate de candidatul perfect au fost puse la punct, incepe selectia. Initial, cei de la Multi Professional Solutions vor sustine interviuri prin Skype cu toti candidatii. Mai apoi va avea loc o selectie directa in Asia, acolo unde se vor deplasa cativa reprezentanti pentru a se asigura ca persoana aleasa se potriveste cu profilul candidatului perfect.

  1. Actele necesare

Daca semnezi un contract cu Multi Professional Solutions, atunci vei scapa de grija actelor pentru intreg procesul de recrutare si plasare a personalului. Ei se vor ocupa atat de actele necesare pentru intrarea in tara a cetatenilor straini, cat si pentru actele necesare angajarii in Romania. De asemenea, exista posibilitatea si reintregirii familiei angajatului, de care se ocupa tot Multi Professional Solutions.

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.