Servicii de radiologie dentara – U-Smile Floresti

Multe afectiuni ale dintilor si ale tesuturilor inconjuratoare (precum cariile interdentare, infectiile de la nivelul radacinilor, fracturile dentare, resorbtia oaselor maxilare datorata afectarii parodotale) nu pot fi vazute decat prin intermediul radiologiei dentare. Radiografiile dentare reprezinta o imagine a dintilor si maxilarelor, obtinuta prin expunerea la radiatiile X. Acestea sunt necesare medicului dentist deoarece ofera detalii ce nu pot fi altfel obtinute, detalii esentiale pentru stabilirea unui diagnostic complet si corect in vederea efectuarii unei manopere medicale potrivita afectiunii de care suferiti. Uneori, o radiografie este recomandata si dupa efectuarea tratamentului pentru a evalua daca tratamentul s-a efectuat in mod corect. Cu ajutorul unei radiografii de control se evita o alta interventie pentru tratarea aceluiasi dinte.

Clinica U-Smile din Floresti ofera urmatoarele servicii de radiologie digitala:

  • Radiografie retroalveolara digitala
  • CT Volumetric tip Cone Beam
  • Ortopantomografie
  • Teleradiografie de profil
  • Analiza cefalometrica

radiologie dentara floresti

Echipamentele de ultma generatie regasite in cadrul clinicii U-Smile din Floresti sunt urmatoarele:

Pax-i3D Green Vatech

Echipament digital de ultima generatie cu modul 2D panoramic, Cone Beam CT 3D, si brat cefalometric (teleradiografie) – tip Scan Ceph si OneShot

Vario dg-Sirona

Aparatul radiografic Vario DG face parte din renumita linie de produse Sirona HELIODENT. In plus fata de radiografia conventionala bazata pe filme, acest echipament este foarte potrivit pentru radiologie digitala, avand durata redusa de expunere. Clinica U-Smile este echipata cu un aparat radiografic pentru fiecare unitate dentara.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.