Servicii de inchirieri ospatari

Indiferent cat de minunat este locul in care ai inchiriat un banchet, serviciul de inchirieri ospatari joaca un rol imens. Si daca un eveniment in aer liber este organizat in natura, atunci este imposibil sa faci un eveniment fara chelneri eficienti.

Esti multumit cand esti intampinat de o fata zambitoare cu par ingrijit si intr-o bluza alba ca zapada?  Nu te face sa astepti mult timp si raspunde imediat la semnalele tale.  Daca la eveniment exista invitati straini, chelnerul le poate explica cu exactitate specificul bucatariei in limba engleza.

Ce este serviciul de inchiriere ospatari

Un chelner este o persoana a carei prezenta la banchet este simtita invizibil in mod constant. Se apropie linistit sa umple paharul gol, sa schimbe farfuria sau sa intrebe preferintele inainte de a servi felul principal. Chelnerul nu este un bucatar, nu face curatenie, ci, este un ospatar care este sufletul petrecerii tale.

Nu mai trebuie subliniat faptul ca hainele lui ar trebui sa fie perfect curate, iar mainile cu o manichiura eleganta. Inutil sa spunem ca un ospatar este o persoana a unei institutii decente si ar trebui sa corespunda statutului sau. Acest lucru este de inteles, dar daca nu ai intalnit inca astfel de ospatari, atunci poti inchiria ospatari prin intermediul serviciului de inchirieri ospatari.

Daca intentionezi sa organizezi un eveniment, invitand chelnerii chiar si pentru o ora, acorda atentie urmatoarelor aspecte:

 1. Prezenta
 2. Caracter comunicabil
 3. Fizic frumos
 4. Disponibilitatea certificatului medical
 5. Stabilitate psihologica
 6. Abilitatea de a lucra dupa ore pana tarziu
 7. Cunoasterea limbii engleze (daca este necesar).

Aceste calitati sunt detinute de ospatari, pe care o firma de inchirieri ospatari le ofera cu usurinta oricarui client.

Serviciile de inchirieri ospatari se pot solicita pentru:

 • expozitii
 • banchete
 • conferinte
 • nunti
 • aniversari
 • prezentari
 • botezuri etc.

Astfel de servicii pot fi solicitate ori de cate ori intentionezi sa organizezi un banchet, bufet, picnic sau doar o pauza de cafea.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.