Servicii de inchirieri masini Cluj – Compexit Rent A Car

Cand te decizi sa optezi pentru inchirierea unui automobil pentru deplasarea in orasul in care ajungi, alegerea celui mai bun serviciu de acest tip poate fi dificila. Ofertele de inchirieri masini in Cluj-Napoca sunt multiple. Pentru a te hotari care este mai potrivita, trebuie sa fii atent la anumite aspecte.

inchirieri masini Cluj

Pretul

Cu toate ca pretul reprezinta unul dintre criteriile principale dupa care se ghideaza cei care aleg un astfel de serviciu, ar fi bine sa nu excluzi si alte lucruri. Este posibil sa fii tentat sa alegi un pret mai mic, dar sa nu iei in considerare clauzele care sunt stipulate in contract sau taxele suplimentare. Tocmai de aceea, este recomandat sa acorzi atentie tuturor acestor aspecte in momentul in care te hotarasti pentru un serviciu de inchirieri masini in Cluj. O decizie luata dupa ce ai analizat in prealabil ofertele te poate scuti de neplaceri privind taxe ascunse sau servicii de calitate indoielnica.

Calitatea masinilor

Atunci cand alegi sa inchiriezi un autovehicul, in mod sigur esti interesat si de calitatea masinii pe care o vei cunduce. Intr-o prima etapa, vei acorda atentie modelului pe care il alegi, facilitatile pe care acesta le ofera si caracteristicile principale. Pe langa acestea, importante sunt aspectele ce tin de cat de noua este masina sau cati kilometri are parcursi. Cei de la Compexit Rent A Car dispun de un parc auto vast din care poti alege automobilul care ti se potriveste cel mai bine. De asemenea, modelele puse la dispozitie au o vechime de maxim un an si 30.000 kilometri rulati. In acest fel, poti fi sigur ca optezi pentru o masina care nu iti va face probleme pe drum si iti va asigura confortul de care ai nevoie.

Inchirierea masinii direct din aeroport

Posibilitatea ridicarii autoturismului din multiple locatii constituie un avantaj pe care cei mai multi il urmaresc cand aleg un serviciu de inchirieri masini in Cluj-Napoca. In momentul in care ajungi intr-un oras nou dintr-o calatorie cu avionul, preferabil ar fi ca masina pe care ai inchiriat-o sa te astepte direct la aeroport. In acest fel, economisesti timp si nu mai trebuie sa te deplasezi pana la reprezentanta companiei pe care ai ales-o pentru a ridica masina. Practic, vei putea sa te indrepti cu usurinta catre locatia unde trebuie sa ajungi imediat ce ai ajns la aeroport.

Compexit Rent A Car ofera servicii de inchirieri masini in Cluj-Napoca, adaptandu-se in mod constant nevoilor clientilor. Intretinerea automobilelor se face in service-ul propriu de reprezentanta, iar planul tarifar e adaptat perioadei contractate. Daca doresti sa alegi dintr-o diversitate de modele dotate cu ultimele tehnologii din domeniu auto, poti opta pentru inchirierea unei masini de la Compexit.

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.