Servicii de dezinsectie de cea mai buna calitate – Coral Impex

Cea mai simpla, sigura si ieftina metoda atunci cand vorbim despre sanatatea noastra este sa prevenim, decat sa fim nevoiti sa combatem. Dezinsectia este necesara in primul rand pentru a ne proteja santatea(deoarece insectele transmit boli periculoase precum malarie, toxiinfectii alimentare sau febra), dar si pentru a evita producerea unor pagube economice. Din acest motiv trebuie sa avem in vedere diferite metode de combatere insecte si sa sa informam cu privire la ceea ce presupune un tratament de dezinsectie.

Dezinsectia este actiunea de prevenire sau de combatere a artropodelor vectoare de germeni patogeni sau daunatoare(direct sau indirect). Dezinsectia trebuie efectuata pe toate spatiile locuite sau necirculate de oameni, atat in interior, cat si in exterior. Dezinsectia impotriva insectelor taratoare, precum gandacii, puricii sau plosnitele trebuie efectuata pe tot parcursul anului, iar dezinsectia impotriva insectelor zburatoare, cu exceptia daunatoarelor de depozit, trebuie efectuata incepand cu luna martie si pana in lunile octombrie-noiembrie.

servicii de dezinsectie

Combaterea insectelor daunatoare este o activitate extrem de importanta ce trebuie permanent avuta in vedere de catre populatie. Pentru servicii de dezinsectie complete si calitative, firma Coral Impex este alegerea ideala, fiind pregatita sa raspunda nevoilor clientilor sai cu solutii viabile si servicii prompte. Compania de renume mondial, recunoscuta si premiata in intreaga lume, efectueaza tratamente de dezinsectie pe intreg teritoriul tarii, fiind in prezent societatea cu cea mai mare arie de acoperire teritoriala din Romania.

Firma deratizare Coral Impex pune accentul pe satisfacerea clientilor si monitorizeaza activitatea dauantorilor si intocmeste rapoarte cu privire la evolutia gradului de infestare. Compania folsoeste numai produse de a caror eficienta este 100% sigura, dar si metode proprii, imbuntatite permanent pe parcursul a celor peste 15 ani de activitate. In functie de suprafata spatiului ce trebuie tratat, de gradul de infestare, tipul de insecta sau frecventa de executie, Coral Impex se asigura ca intre calitatea lucrarulor si pretul oferit sa fie cel mai bun echilibru.

 

Comentarile sunt inchise