Service pentru compresoare – Eximod Pneumatic Expert

Compania Eximod Pneumatic Expert ofera servicii complexe de service pentru compresoarele din gama FIMA pe care le comercializeaza, dar si pentru alte marci de echipamente de producere si preparare aer comprimat.

Astfel venim in intampinarea dumneavoastra cu servicii de:

  • intretinere preventiva si revizii uzuale pentru compresoare cu piston si compresoare cu surub
  • revizii generale pentru compresoare
  • reparatii la sediul beneficiarului sau la atelier
  • interventii in regim de urgenta
  • furnizare de piese de schimb si ulei pentru compresoare

Toate aceste servicii se pot oferi pe baza unui contract de service sau punctual. Inteventiile se efectueaza atat in timpul orelor de lucru, cat si in afara acestora sau in weekend, la cerere. Daca aveti nevoie de consiliere tehnica cu privire la compresorul de aer si/sau reteaua de aer pe care le detineti, aveti nevoie de o interventie rapida sau doriti sa programati revizia compresorului dumneavoastra, Eximod Pneumatic Expert reprezinta alegerea optima!

De asemenea, compania Eximod Pneumatic Expert este si centru autorizat in Romania al marcilor de scule pneumatice si echipamente hidraulice Rodcraft si Chicago Pneumatic. Aceleasi servicii de reparatii sunt oferite si pentru celelalte branduri de scule si echipamente pe care compania le comercializeaza: Fasco (Rainco), Omer, Yokota, Toku, Omega, Rockair etc., iar pentru alte marci este asigurat serviciul de reparatii in masura compatibilitatii pieselor de schimb.

In plus, Eximod reprezinta alegerea optima si in situatiile in care aveti nevoie de o presa hidraulica sau de orice alt tip de scule pneumatice de calitate superioara, fiind in acelasi timp si unic importator si reprezentat in Romania al brandului Rodcraft.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.