Service echipamente si scule pneumatice – Eximod Pneumatic Expert

Misiunea companiei Eximod Pneumatic Expert este de a dezvolta in mod constant oferind u promtitudine si profesionalism cele mai bune si eficiente solutii utilizatorilor industriali si a celor din domeniul auto. Calitatea produselor si serviciilor, respectul aratat in relatia cu clientii, flexibilitatea, dorinta de a gasi si oferi intotdeauna solutia optima pentru aplicatia clientului au constituit intotdeauna principiile dupa care compania s-a ghidat de-a lungul anilor. Compania Eximod isi propune sa ofere clientilor sai doar produse de calitate superioara, indiferent daca acestea sunt scule, echipamente, accesorii sau consumabile.

service scule pneumatice

Eximod este cu mandrie unic importator si reprezentant in Romania al brandului german de scule pneumatice si echipamente hidraulice RODCRAFT PNEUMATIC TOOLS, iar din anul 2012 compania a devenit centru de service autorizat pentru Romania al marcilor de scule pneumatice si echipamente hidraulice Rodcraft si Chicago Pneumatic.

In cadrul service-ului autorizat, compania Eximod asigura:

-servicii de reparatii in perioada de garantie si post garantie

-servicii de intretinere si verificare periodica precum si piese de schimb originale.

Aceleasi servicii de reparatii echipamente hidraulicesi scule pneumatice si echipamente hidraulice sunt oferite si pentru celelalte branduri de scule si echipamente pe care compania le comercializeaza: Fasco (Rainco), Yokota, Toku, Omega, Rockair etc., iar pentru alte marci asiguram serviciul de reparatii in masura compatibilitatii pieselor de schimb

*Mai multe detalii despre compania Eximod Pneumatic Expert

Adresa: Sos. Chitilei nr. 283, sector 1, Bucuresti

Telefon: 021/6673870; 0720533752

Program: Luni-Vineri 8:30 – 17:00

 

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.