Ședințe individuale pentru implementarea metodei Points of You™

Începând cu 2017, Points of You™ România a introdus un element de noutate în cadrul certificărilor Train the Trainer: 3 sesiuni individuale, a câte o oră fiecare (pe Skype), de consultanță pentru integrarea conceptului Points of You™ în activitatea profesională a fiecărui participant. Această schimbare s-a produs pe fondul nevoii participanților la certificare de a internaliza metoda Points of You™ și de a identifica modalități practice prin care vor putea folosi instrumentele (Punctum și The Coaching Game) și aplica tehnicile dobândite, fie că este vorba despre rezolvarea conflictelor în familie sau despre eficientizarea comunicării în departamentul de vânzări din companie.

Odată cu participarea la certificarea de pe 4 februarie 2017,  în cadrul sesiunilor de 1 la 1 cu Oana Niculae (Trainer Certificat şi Country Leader Points of You™ România), trainer-ii vor putea adresa orice întrebare și vor primi răspunsuri complete și detaliate care să aducă claritate asupra felului în care aceste instrumente pot fi utilizate astfel încât să genereze efectele dorite. Mai mult decât atât, cei care au participat la workshop vor avea parte de asistența Country Leader-ului în cadrul sesiunilor de 1 la 1 în care vor putea aprofunda oricare dintre elementele specifice ale instrumentelor sau ale metodei și vor putea discuta despre cum pot folosi, în mod eficient, și celelalte bonificații pe care le primesc automat în urma certificării.

Mai multe detalii despre instrumente și certificări se găsesc pe www.points-of-you.ro, la adresa de e-mail hello@points-of-you.ro, dar și la telefon: 0745.01.85.84 – Loredana Săndulache, Training Manager.

Points of You™ este o companie de top în domeniul training-ului și al dezvoltării personale care a creat o serie de instrumente profesionale, sub forma unor jocuri inspiraționale, care sunt folosite la nivel individual sau cu echipe și grupuri, de către profesioniști și organizații de pe Glob. Metoda Points of You™ este folosită de peste 150.000 de oameni din 147 de țări ale lumii și prezentată de mai mult de 150 de traineri certificați. Până în prezent, peste 1 milion de oameni beneficiază de efectele sale surprinzătoare.

Comentarile sunt inchise