Sedințe de dezvoltare personală

Te-ai întrebat vreodată cum ai devenit atât de previzibil în felul în care alegi să-ți trăiești viața?

Indiferent dacă ai o viață zgomotoasă, plină de drame sau ești tipul bine adaptat, pierdut în rutinele zilnice, indiferent dacă te consideri un ratat sau dacă simți că ai reușit în viață, când te apropii de vârsta de 30 de ani începi să observi că ai devenit o persoana previzibilă. Știi deja ce tip de experiențe vei căuta să ai în tot restul vieții tale și totodata știi de ce vei fugi. Dacă viața ta nu va fi puternic zdruncinată de întâmplări neprevăzute (fericite sau nefericite), independente de voința ta, vei avea puține șanse să schimbi aceasta linie a destinului proiectată de trecutul tău. Mai corect spus, de tiparele mentale construite de experiențele și lecțiile trecutului.

Încă din copilăria timpurie, când exploram ceea ce ne ofera viața și  ne construim  o identitate în raport cu ceilalți, ne formam filtre perceptive prin care evaluam lumea, judecam și separam experiențele, în bune și rele, plăcute sau neplăcute în funcție de emoțiile generate de acestea.  Filtrele perceptive create nu fac decât să confirme și să întărească programele mentale care stau la baza deciziilor tale mărunte, sau mărețe. Astfel, mintea devine închisoarea între zidurile căreia se înghesuie experiențele tale din viitor.

 

 

Te invit sa te reconectezi la miezul ființei tale și te așteptăm la cursurile noastre de dezvoltare personală.

Pentru cei care nu pot să ajungă la sediul nostru din Bucureşti, din cauza distanţei  (locuiesc în provincie sau chiar în străinătate) sau din cauza programului încărcat, oferim servicii de consiliere psihologică, psihoterapie şi dezvoltare personală online, prin Skype. Dacă dorești să-ți depășești limitele, programează-te la ședințele de dezvoltare personala (individuală sau de grup) completând formularul din sectiunea contact din siteul  http://www.psihologiecuantica.ro/

Comentarile sunt inchise