SecuritInternational.ro – Sticla colorata LACOBEL – Isi pastreaza luciul si calitatea cel putin 25 de ani si poate fi aplicata direct peste faianta sau gips carton

sticla-colorata-lacobel

Securit International este una dintre principalele companii din Romania care comercializeaza sticla colorata lacobel destinata procesului de placare cu sticla colorata pentru suprafetele de interior. Rezistenta acestui produs este garantata! In plus, prin intermediul sticlei colorate, interiorul locuintei dvs. suprinde o noua atmosfera si ambianta cu totul deosebita si luxoasa in functie de preferintele si personalitatea dvs.

Aceasta sticla are anumite caracteristici dintre care cele mai importante, mentionate de specialisti in articole si pe site-rule specializate sunt :

Sticla colorata e usor de montat , asta pentru ca montajul se realizeaza folosind silicon si poate fi aplicat direct pe pereti ori chiar peste o faianta veche.

– Exista in magazinele de specialitate o gama variata a culorilor pentru acest tip de sticla colorata , prezentata conform paletarului RAL

– Placarea cu aceasta sticla reprezinta alegerea perfecta in bai, holuri, dar si in receptii, ca si mobilier sau usi folosite pentru dressing-uri.

Vopsirea sticlei

Sticla colorată este acum o nouă tendință în ceea ce privesc amenajările interioare actuale. În acest sens, sticla este folosită mai ales pentru placarea pereților ce fac parte din spații rezidențiale cum ar fi bai, livinnguri si bucătarii, in spații publice ca de exemplu in restaurante, magazine si recepții și pentru a completa mobilierul cu un plus de culoare. Pentru placare facuta cu sticla colorata, specialistii ofera clientilor interesat in astfel de amenajari sticla cu o grosime de 4 mm, simpla insa si de 4 mm dar securizata, si cu grosimea de 6 mm, simpla si 6 mm , securizata.

Firmele cu renume in acest domeniu dispun de o paleta vastă de culori, asa cum sunt prezentate in paletarului RAL, acestea fiins menite sa se adapteze chiar și celor mai exigente dintre cerințe. Pentru a obține modele personalizate, o astfel de sticla poate sa fie colantată cu printurile care sunt dorite.

In cazul firmelor care se ocupa cu producea acestei sticle colorate, de regula acestea au ca si obiect principal de activitate, prelucrarea geamurilor și oglinzilor. Specialistii vin in întâmpinarea clientilor cu o gamă bogată in produse cum ar fi uși din sticlă securizată, balustrade din sticlă, cabine de duș, geam sablat personalizat, trepte din sticlă, pereți desparțitori, oglinzi decorative, vitrine magazin, placări cu oglindă, placări cu sticla colorată, pardoseli din sticlă sau chiar si acvarii.

Dorința acestor specialisti este să contureze un nume de referință al firmei in care isi desfasoare activitatea și sunt pregătiți sa facem fața oricaror provacări ale concurenței prin seriozitae si calitate. Grija pentru client e aratată inclusiv prin interesul aratat cerintelor clientilor, nu numai in domeniul prelucrării geamurilor și al oglinzilor ci si al livrării și al primirii lor de catre clienti.

Firmele specializate in prelucrarea sticlei colorate utilizează tehnologii de vârf, astfel incat clientii să primeasca numai produse perfecte. Mai mult chiar, profesionistii de la SecuritInternational.ro reușesc să ofere servicii impecabile din punct de vedere al securizari ca si servicii de gravare, lipire UV, decupare, sablare și vopsirea sticlei, toate fiind facute in termenele stabilite impreuna cu clientii.

Produse similare

Sunt realizate si comercializate , la preturile cele mai mici, oglinzi și geamuri fasetate, geamuri și oglinzi aduse ca import, faset drept și rotund care poate fi mat, lucios sau transparent precum si alte produse similare.

Comentarile sunt inchise