Securitinternational.ro-cabine de dus din sticla securizata pentru ca baia este cel mai important loc din locuinta ta

Alegerea unor cabine de dus din sticla securizata poate fi cea mai buna alegere pe care o poti face pentru baia locuintei tale, atat din ratiuni practice, cat si estetice. Baia este unul dintre cele mai importante locuri din locuinte dintr-o multime de motive, iar amenajarea ei cu o cabina de dus din sticla securizata este cu siguranta un plus.

Securitinternational este firma care inca din 1926 furnizeaza servicii de consiliere, masurare, proiectare, realizare, transportare si montaj sticla. In ultimii ani proiectarea de cabine de dus din sticla a devenit tot mai ceruta de catre clienti datorita designului modern al acestora, rezistentei in timp si senzatiei de spatiu pe care o creeaza in orice fel de baie.

Si cum baia este cel mai important loc al locuintei tale, iti prezentam cateva motive pentru care ar trebui ca aceasta sa fie amenajata intr-un stil cat mai atractiv:

Este locul in care te relaxezi dupa o zi lunga

O baie spatioasa, luminoasa, cu o cabina de dus moderna este locul in care vei vrea sa ajungi pentru a te relaxa dupa o zi obositoare. Potrivit studiilor, o persoana petrece in timpul vietii aproximativ un an si jumatate in baie.

Baia este punctul de atractie al unei case

Oricine intra in casa ta va merge la un moment dat si la baie. Oricat de frumos amenajat ar fi restul locuintei, o baie inghesuita, neaerisita, cu o cada sau cabina de uras demodata va lua din stralucirea unei case de nota zece.

E pentru toata familia

Toata familia va folosi baia, spre deosebire de dormitor sau chiar de bucatarie in care anumiti membri petrec un timp mai scurt. De aceea, asigura-te ca baia este un spatiu atat confortabil, cat si sigur.

De ce sa alegi o cabina de dus din sticla pentru baia ta?

Chiar asa, poate ca prefer o cada, iar o cabina de dus nu ti se pare cea mai potrivita alegere. Ei bine, o cabina de dus ofera mai multe facilitati decat ai crede.

Daca spatiul locuintei tale este unul mic, cabina de dus va fi perfecta pentru baie, deoarece ocupa un loc mult mai mic decat cada.

Se intretine foarte usor si este mult mai igienica decat cada. Bacteriile de pe cada necesita o curatare mai riguroasa a acesteia, in timp ce in cazul unei cabine de dus apa curge, ceea ce duce la mai putina mizerie si bacteria cumulate.

De asemenea, designul acestor cabine poate fi adaptat in functie de restul baii.

Pentru cele mai bune cabine de dus din sticla securizata apeleaza la servicile Securit. Firma iti va propune cele mai interesante modele de cabine si vei beneficia de gama completa de servicii, de la proiectare, la realizarea cabinei si pana la montarea ei in baie.

Pentru mai multe detalii despre serviciile firmei intra pe site-ul securitinternational.ro, suna la numarul de telefon 021 321 31 77 sau trimite un mail la adresa office@securitinternational.ro.

Pe langa proiectarea si instalarea de cabine de dus, compania iti ofera servicii de construire scari din sticla, vitraje securizate si tamplarie termopan,

Comentarile sunt inchise