Școala Postliceală Sanitară Slatina a finalizat procesul de selecție al elevilor, în vederea efectuării unui stagiu clinic în Spania în cadrul proiectului Erasmus +

Școala Postliceală Sanitară, prin comisia de selecție desemnată de conducerea unității, anunță finalizarea procesului de selecție al elevilor de la specializarea asistent medical generalist anul II, în vederea efectuării unui stagiu clinic de 3 săptămâni pe teritoriul Spaniei, stagiu organizat în cadrul proiectului „Mobilități europeane – Poartă de acces pentru piața muncii a asistenților medicali”. Proiectul este finanțat de Comisia Europeană prin programul ERASMUS+, Acțiunea Cheie 1 – VET, cu un grant de 52.690 euro.

După finalizarea depunerii dosarelor de candidatură am avut înscriși 17 participanți pe cele 10 locuri disponibile. Pentru a fi declarat admis, elevul participant a trebuit să parcurgă o probă practică și să o promoveze cu nota minimă 7 (șapte), o probă teoretică – scrisă și să o promoveze cu nota minimă 5 (cinci), iar media minimă obligatorie de promovare să fie 6 (șase) și o ultimă probă interviu de testare a competențelor lingvistice – limba engleză, limbă de circulație internațională, promovând proba cu minim nivel A1.

Concursul de selecție a fost organizat conform unei proceduri de selecție, respectând metodologia de competențe profesionale a asistentilor medicali.

20190121_141617

 

 

Școala Postliceală Sanitară Slatina, este fondată în anul 1991 și reprezintă o importantă instituție de învățământ din județul Olt ce activează în domeniul ”sănătate și asistență pedagogică” și este la cel de-al 4-lea proiect implementat prin programele Leonardo da Vinci și Erasmus + finanțate de Comisia Europeană.

 

Grigore Ileana – responsabil proiect                                                   

Școala Postliceală Sanitară Slatina

 https://sanitaraslatina.ro/

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.