Savureaza o cafea exceptionala in orice moment al zilei cu un espressor incorporabil de la Bricomix

In bucatarie, unde avem nevoie de atatea electrocasnice si aparate care sa ne faciliteze munca, este foarte important sa stim cum sa le aranjam pe toata astfel incat sa ne oupe cat mai putin spatiu si sa se mentina un aspect estetic placut. Aparatele de bucatarie incorporabile reprezinta o solutie eficienta pentru bucatariile mici unde prezenta roboatelor de bucatarie si a altor electrocasnice creaza senzatia de sufocare.

Un espressor incorporabil este indispensabil pentru orice persoana iubitoare de cafea, pentru care ziua nu poate incepe fara aroma placuta si intensa a cafelei in bucatarie.

Si pentru ca un gust intens nu poate fi obtinut de cat prin utilizarea boabelor de cafea de calitate si a unor aparte speciale, bricomix.ro ofera o gama variata de espressoare care nu ocupa mult spatiu.

Povestea cafelei in fiecare boaba pe care o utilizezi la prepararea acestei „licori”

Cafeaua a fost descoperita cu foarte mult timp in urma in Etiopia. Dupa prepararea unei infunzii despre o planta necunoscuta pana atunci oamenii au sesizat efectul energizant pe care aceasta o are asupra organismului uman.

Descoperind cat de stimulativa poate fi cafeaua pentru organismul uman, aceasta a inceput a fi cultivata intensiv, ajungand sa fie comercializata in toata lumea. Pana in secolul al XVII-lea aceasta era cunoscuta doar pentru lumea araba. Ulterior ea a fost adusa si pe batranul continet, dar era considerata o bautura dor pentru nobili. Insa odata cu emanciparea clasei de mijloc aceasta devine accebilia tuturor, renuntandu-se la vechile concepte.

Un gust magic al cafelei cu ajutorul espressoarelor

Aparatele de preparare a cafelei reprezinta unica modalitate prin care se poate obtine o cafea exceptionala. Variantele alternative de preparare a cafelei – cele la plic si cele la ibric – nu pot reda aroma naturala a cafelei si gustul irezistibil al acesteia.

Un espressor iti va asigura doza de energie necesara pentru fiecare zi, in acelasi timp in care tu vei putea sa te bucuri de o aorma bogata.

Cum sa facem o alegere reusita in materie de esspresoare incorporabile?

Criteriul cel mai important de care trebuie tinut cont atunci cand se alege un espressor incorporabil este presiunea – criteriu care de altfel influenteaza foarte mult gustul cafelei.

Espessoarele care pot atimge o presiune foarte mare sunt cele cu pompa. Exista si varianta de espressoare care au un sistem pe abur, insa acestea nu sunt atat de eficiente.

Magazinul online Bricomix.ro va punela dispozitie o gama diversificata de aparate de preparare a cafelei, unele dintre acestea putand atinge si o presiune de pana la 19 bari.

Cateva modele exemplificative ar putea fi:

  • Espressor cafea incorporabil Hotpoint Ariston CM 5038 IX, 15 bari, display lcd, program de decalcifiere;
  • Espressor cafea incorporabil Teka CLC 835 MC, 19 bari,poate fi utilizat cu capsule si cafea macinata, are rezervor de 1 litru;
  • Espressor cafea incorporabil Bosch CTL 636 ES 1, 19 bari, cu rasnita incorporata si rezervor pentru lapte, display interactiv TFT, touch control;
  • Espressor cafea incorporabil Electrolux EBC 54524 OX, putere de 1350 W, rasnita incorporata, display lcd, program decalcifiere.

Bricomix.ro – esspresoare incorporabile ideale pentru orice bucatarie

Alegeti esspresorul potrivit pentru nevoile talede pe bricomix.ro pentru ati prepara in fiecare dimineata o cafea aromata si gustoasa.

Pentru mai multe detalii puteti contacta reprezentantii Bricomix.ro prin apel la 0732610473 sau prin email la adresa office@bricomix.ro

Comentarile sunt inchise