Sartorom a sărbătorit 25 de ani de activitate!

Joi, 9 iunie 2016, SARTOROM a organizat un seminar aniversar pentru a sărbători 25 de ani de activitate. Evenimentul a avut un element surpriză, clienții au participat la o tombolă ce a avut următorele premii:

  • Premiul I – Sistem Kjeldahl
  • Premiul al II-lea: Agitator de laborator
  • Premiul al III-lea: Balanță analitică
  • Premiul al IV-lea: Omogenizator Ultra Turrax

Câștigătorul premiului I a fost dna. Gina Tircol (Pajo Holding FNC Babeni), premiul al II-lea a fost câștigat de dl. Dobrescu Florin (Oltina Impex Prod), iar premiile III și IV au mers la doamnele Madalina Raduta, respectiv Mariana Lixandru de la Vel Pitar SA.

În cei 25 de ani de prezență pe piața locală, compania Sartorom, lider de piață în domeniul aparatelor de laborator agricole si nu numai, a ajuns la o cifră de afaceri de circa 7,4 milioane de euro în 2015, cu cinci birouri zonale și 35 de angajați. Pe lângă sediul central de la București, Sartorom are birouri în principalele centre economice și universitare ale României: Timișoara, Cluj, Iași, Brașov și Craiova unde se desfășoară activitati de consultanță tehnică și vânzări, iar la sediile din Timișoara și Iași se oferă și service, etalonări și verificări metrologice.

 

Comentarile sunt inchise