Sarbatoreste 8 Martie la Castelul Printul Vanator

In fiecare an in data de 8 martie sarbatorim ziua internationala a femeii in care dedicam fiecare moment al nostru femeilor importante din viata noastra. In acesta zi sarbatorim in special mamele prin rasfatarea lor cu cadouri unice si flori pentru a ne arata aprecierea si cel mai mult multumirea pentru tot ceea ce fac pentru noi zilnic. In acest sens ne-am gandit sa va propunem cateva idei pentru o zi reusita de 8 martie.

O zi la un salon de ingrijire in care ea poate sa isi faca manichiura, pedichiura, coafura si un masaj de relaxare. Este un moment bun in care ea se poate relaxa si rasfata in voie alaturi de cateva prietene sau chiar de mama ei.

O zi la spa este intodeauna o oportunitate perfecta prin care orice femeie se poate relaxa in totalitate deoarece se poate bucura de cateva clipe de liniste si rasfat. Atmosfera calma o va ajuta sa scape de stresul zilnic pe care l-a acumulat pe parcursul saptamanii.

O alta idee este participarea la o cina delicioasa intr-un cadru superb sau chiar la o petrecere organizata special in acest sens. Castelul Printul Vanator organizeaza o astfel de petrecere in care doresc sa sarbatoreasca impreuna ziua speciala de 8 martie. Va asteapta cu un meniu diversificat la restaurant in Turda si cu muzica ambientala si de dans.

Oferta de 8 martie consta in:

  1. Gustare rece:

Rulouri de prosciutto cu crema de branza si verdeturi

Piept de rata afumat cu fructe de padure, pe salata Romaine

Pachetele de primavara cu legume si parmezan

Selectie branzeturi Bruschete cu rosii din inima

Bruschete cu somon fume

  1. Fel de baza:

File din pui in foietaj cu sos Bechamel, orez cu broccoli

  1. Desert:

Deliciu cu visine si bucati de ciocolata afrodisiaca

  1. Pachet bauturi:

Apa minerala/plata 330 ml

Sucuri gama Coca – cola

Cafea espresso Illy

Martini

Whisky cream Baileys

Vin la carafe alb, roze, rosu

O cupa de vin spumant

Programul va incepe de la ora 17.00 iar pretul pentru doamne si domnisoare este de 90 lei/persoana. De asemenea va asteapta cu drag sa rezervati la numarul de telefon 0745997264.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.