Sala de fitness in Bucuresti cu antrenor personal

Va punem la dispozitie o noua sala de sport, fitness si antrenament mult mai spatioasa si special conceputa si amenajata pentru a va motiva in antrenamentul dumneavoastra.

Noi suntem sala de sport Orhideea Sport Premium Fitness si va oferim cele mai bune conditii pentru un antrenament de grup organizat si eficient. Avem de asemenea antrenori personali care cu siguranta va vor ghida cu profesionalism pentru a va putea atinge scopurile pe care vi le-ati propus!

O noua sala de fitness in Bucuresti mai spatioasa si special conceputa pentru a te inspira si motiva in antrenamentele tale.

Ce oferim la sala de fitness Orhideea Sport?

Aici, la Orhideea Sport Fitness, avem o sala cu multa lumina naturala si aer proaspat, pentru ca stim ce importanta au lumina soarelui si aerisirea corect efectuata. Un mediu benefic pentru sport presupune antrenamente cu o eficacitate cat mai mare. In acest fel, lumina solara va va stimula activitatea fizica, iar aerul proaspat va va ajuta la o oxigenare corecta atat a creierului cat si a corpului, pentru a creste rezistenta la efort.

sala fitness bucuresti

Un alt serviciu pe care care sala noastra de fitness din Bucuresti il ofera este sauna. Dupa fiecare sesiune de antrenament intensiv, este imperios necesara o relaxare nu numai musculara, prin detoxifierea si revitalizarea pielii, cat si mentala. Pentru sanatatea corpului dumneavoastra si pentru rezultate eficiente, va recomandam sedinte la sauna de nu mai mult de 15 minute. Pentru a evita pierderea de saruri si minerale de dupa sauna, este necesara hidratarea.

Stim ca sunteti cu totii persoane ocupate si ca timpul este o resursa foarte importanta si de aceea am optimizat site-ul nostru astfel incat puteti face cumparaturi, va puteti programa si puteti avea acces la orice informatie aveti nevoie. Aveti optiunea de a va face cont pe noul site si in acest fel puteti verifica istoricul dumneavoastra de consum oricand sau puteti face o noua programare.

Avem acum si clase noi de group fitness, care cuprind TRX, Rebound si Bosu. Sportul in grup are un impact foarte mare asupra unui individ si stim ca in acest fel va vom creste motivarea si va vor da o stare de spirit buna, transformand aceste activitati in unele mult mai placute.

In cazul in care veti dori sa optati pentru un antrenor personal, puteti alege unul dintre antrenorii nostri dedicati, care va vor ajuta si ulterior asista in atingerea obiectivelor dumneavoastra.

Statisticile ne-au aratat faptul ca 70% dintre persoanele care incep frecventarea unei sali de sport se opresc deoarece le lipseste motivarea. Pe de alta parte, daca incepem un program de miscare intr-un ritm controlat si sub supravegherea unui specialist, rezultatul si rata de continuitate ating procentul de 90%.

Din acest motiv, noi va incurajam sa incepeti pentru prima faza un program de miscare cu ajutorul unui specialist, chiar daca este vorba de un antrenament de grup sau de un antrenor personal. Ca sa va ajutam si mai mult, va oferim gratuit o sedinta de evaluare completa. Aceasta evaluare contine numeroase elemente, cum ar fi determinarea nivelului capacitatilor motrice, mobilitatea, masa musculara, forta, dar nu in ultimul rand asistare in stabilirea obiectivelor.

Tot ce aveti de facut este doar sa veniti astazi la sala de fitness OrhideeaSport din Bucuresti, pentru ca de restul ne vom ocupa noi!

Ce tipuri de abonamente va oferim la sala de fitness orhideeasport.ro?

sala fitness bucuresti 1

Incercati abonamentele noastre si faceti primul pas in schimbarea stilului de viata. Traiti mai sanatos, fiti mai energici si cu un tonus de zile mari!

La Orhideea Sport aveti urmatoarele optiuni de abonamente:

  • Abonament full time. Acest abonament poate fi achizitionat lunar sau anual. Pretul unui abonament de tip full time la sala de fitness din Bucuresti Orhideea Sport include de asemenea accesul la toate facilitatile salii de fitness, la clasele de antrenament de grup si la sauna finlandeza creata special pentru dumneavoastra;

 

  • Abonament cu antrenor personal cu pachet slim pack. Acest pachet a fost creat pentru a veni in intampinarea oamenilor care doresc sa isi îmbunatateasca starea de sanatate, dar nu au gasit motivatia necesara pentru a face primul pas;

 

  • Abonament cu antrenor personal cu pachet quick start, impartit in doua alte categorii. Start-6, fiind un pachet dedicat celor care vor sa experimenteze conceptul de personal training si este recomandat pentru cei care vor sa faca 1-2 sedinte pe saptamana. Start-8 este un pachet care este recomandat oamenilor ca vor putin mai mult, insemnand 2-3 sedinte pe saptamana;

Abonament cu Antrenor Personal Fitness. La acest abonament va bucurati de un program personalizat de miscare, in functie de stilul dumneavoastra de viata;

Abonamente de grup, care vin in 4 optiuni:

  • Aerobic, cu Rebound, Body Tone, Pilates, Power Step Fittball, Cardio Dance sau Corex.
  • Spinning, o inovatie in domeniul materiei de fitness. Urcati dealuri, faceti sprinturi si folositi biciclete stationare.
  • Aquagym – gimnastica in apa – este o modalitate usoara si placuta de a va intretine, distrandu-va si facand miscare in acelasi timp.
  • TRX e un antrenament de fitness, care se bazeaza pe folosirea greutatii proprii in diferite planuri, impreuna cu un accesoriu special de suspensie.

Dispunem de tot echipamentul profesional si de toate facilitatile unei sali de conditii peste medie, iar personalul nostru este aici pentru a va ajuta si indruma pe tot parcursul reinventarii dumneavoastra!

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.